Veldverlichting app wordt goed gebruikt!

Bij deze geven we een compliment aan onze trainers voor het doelmatig gebruik van de veldverlichting met de LumosaTouch app. Sinds 3 weken bedienen jullie zelf de veldverlichting en dat verloopt nog beter dan we hadden gehoopt. Verlichting alleen aan als je echt aan het trainen bent en slechts een deel van het veld verlichten als dat op dat moment genoeg is. Ook de ‘lopen’ stand wordt gebruikt voor het begin of na afloop van een training. Hulde.

 

In de grafiek van ons elektriciteitsverbruik is al goed zichtbaar dat de veldverlichting niet meer de hele avond continu aan staat. De besparing valt nog niet precies vast te stellen, maar schatten we ergens tussen 10 en 20%. En dat is significant, zeker als je weet dat onze laatste maandfactuur elektriciteit (over januari) bijna €5000 bedroeg. In de donkere maanden vormt de veldverlichting het overgrote deel van ons verbruik.

 

Richard vd Peet

Dik de Bruijn

 

Vandaag heeft de leverancier de laatste puntjes op de i gezet, het verlichten van de halve velden is nu goed ingericht en ook voor veld 4 zijn de laatste aanpassingen doorgevoerd. 

Ruilen of ophalen kleding
CV100 Sponsortoernooi
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8
Clubkampioenschappen Atletiek

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.