Kleding ruilen en ophalen, start van een nieuw plan

Na een lange voorbereiding en hectische zomer is bijna heel Voorschoten '97 inmiddels in nieuwe kleding aan het voetballen. Dit weekend worden ook de jeugdtrainers voorzien van een set kleding (zie jeugdnieuws) en daarmee komt er eind aan een aantal drukke weken voor de kledingcommissie.

 

Op deze plek wil ik nogmaals alle vrijwilligers, sponsoren en leveranciers danken die de ruim 12.000! Kledingartikelen op tijd, om de juiste schouder hebben weten te hangen.
Voor de commissie is het nu zaak om over te schakelen naar de aanpak voor de komende jaren. De commissie kamer zal weer leeg worden geruimd en het oude administratiehok is inmiddels ingedeeld met stellages om de kleding per maat op te slaan.

 

Bij zo’n operatie gaat niet alles meteen goed, daarom zullen we de komende weken nog aanwezig zijn om mensen nog te voorzien van kleding, maten te ruilen of voor een bak koffie. Tot de winterstop zijn we aanwezig op de volgende momenten. In de winterstop zullen we evalueren en komt er een nieuw schema.

 

Inmiddels loopt de mailbox ook aardig vol met verzoeken en zien we op de velden een aantal dingen die opvallen, daarom graag aandacht voor het volgende:

 

Sokken

Elk jeugdlid heeft 2 paar sokken ontvangen. Zwart voor de training en geel voor de wedstrijd. Keepers hebben 2 paar zwarte sokken ontvangen, voor zowel training als wedstrijd. Nieuwe sokken kunt u aanschaffen bij Wout Bergers of via de webshop

 

Schades en Vermissing

Bij schade aan de kleding kunt u het beste snel langskomen op één van de dagen dat we aanwezig zijn (schema). Kleding die nu al beschadigd is, ruilen we graag om zodat we kunnen kijken wat de oorzaak is. Wacht u lang met het melden van schade dan wordt het moeilijker om de kleding nog om te ruilen, zeker voor de sokken.

 

Ook de eerste berichten van vermiste kleding komen al binnen. Check de container bij Rinus of het niet toevallig is opgepikt door iemand. Mocht het echt kwijt zijn, mail dan naar kledingplan@voorschoten97.nl, dan wordt u verder geholpen

 

Gebruik en wassen

De kleding is bedoeld om in te trainen en wedstrijden in te spelen. We gaan de komende 5 jaar in deze kleding voetballen, dus probeer het gebruik ook tot de voetbal te beperken zo besparen we met zijn allen op de kosten.

 

Via de link kunt u het wasvoorschrift raadplegen, hier staan de tips om de kleding goed te houden. Strijk de kleding niet, het materiaal is daar niet voor geschikt

 

Extra clubkleding

Het is mogelijk om extra kleding aan te schaffen via de club. We gaan dit voor losse artikelen mogelijk maken op de dagen dat we aanwezig zijn, naar verwachting zal dit snel mogelijk zijn. Wil je als team extra kleding of in geval van senioren een hele set aanschaffen, mail dan naar kledingplan@voorschoten97.nl dan kijken we samen hoe we dit het beste kunnen organiseren.

 

Sponsoring van deze set is ook mogelijk voor de senioren teams, hier hebben we vaste tarieven voor.

Ruilen of ophalen kleding
De Voorschotenloop
Ruilen of ophalen kleding
Internationaal - O12 -toernooi
Ruilen of ophalen kleding

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.