Uitnodiging opening SponsorhomeV97

UITNODIGING OPENING SPONSORHOME VOORSCHOTEN '97

 

Beste sponsor/relatie van Voorschoten '97,

 

Wij zijn ons bewust dat er de afgelopen jaren onvoldoende is gebeurd binnen de Businessclub van Voorschoten '97. Hierdoor hebben we onder andere niet genoeg aandacht gegeven aan de maatschappelijke rol die wij als vereniging kunnen vervullen, namelijk het verbinden van sponsoren en ondernemers binnen Voorschoten en omstreken.

 

Daar gaat vanaf het seizoen '22 - '23 verandering in komen! De Businessclub zal omgedoopt worden tot 'Sponsorhome Voorschoten '97', een plek waar verbinding, netwerken, plezier en sportiviteit centraal staan. Mij is gevraagd of ik mij hiervoor in wil zetten en dit lijkt mij een geweldige uitdaging, met zijn allen het maximale voor onze prachtige club te bereiken!

 

Uiteraard hoort bij een nieuw plan ook een openingsmoment. Dit zal plaats gaan vinden op één van de vertrouwde donderdagavond (clubavond), 13 oktober. Wij nodigen al onze sponsoren en geïnteresseerden van harte uit voor een hapje en een drankje te komen nuttigen. Inloop is vanaf 19.30 en om 20.00 uur trappen we de avond af.

 

Ikzelf zal een presentatie geven over de inhoud van het vernieuwde sponsorhome (onze oude businessclub). Onze hoofdtrainer van de zaterdagselectie, Jonathan Jonk, zal een toelichting geven over zijn visie op voetbal en hoe hij dit bij Voorschoten '97 in de praktijk brengt.

 

Ook verliezen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid uiteraard niet uit het oog en zullen we tijdens dit eerste evenement uitleg geven over de verschillende vormen en mogelijkheden op het gebied van elektrische personenauto’s en bedrijfswagens. De “do’s and dont’s ” zal Don Laman (Laman Auto’s) ons in een korte presentatie uitleggen.

 

Hierbij het vriendelijke verzoek om je van tevoren aan te melden zodat we een goede inschatting kunnen maken van het aantal bezoekers voor de nodige hapjes en drankjes. Voor de invulling van deze avond en het werven van nieuwe sponsoren hebben we Frank Mader (HetMaderEffect.nl) gevraagd dit voor ons te verzorgen. Aanmelden kan via: werving@sponsorhome97.nl.

 

Met vriendelijke groet en hopelijk tot donderdag 13 oktober in het Sponsorhome!

 

Bryan Hilders
Voorzitter Sponsorcommissie & Sponsorhome

 

Bryan@sponsorhome97.nl

Tel/whatsapp: 06-27442670Sponsorhome

Ruilen of ophalen kleding
Ruilen of ophalen kleding
De Voorschotenloop
Ruilen of ophalen kleding
Internationaal - O12 -toernooi

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.