Inschrijving tentenkamp loopt storm!

Wauw, wauw, wauw!

10 dagen geleden openden we de inschrijvingen voor het tentenkamp 2023.
En nú al hebben we het totaal aantal inschrijvingen van vorig jaar geëvenaard!
Julie enthousiasme maakt onze motivatie om er ook dit jaar weer een geweldig tentenkamp van te maken alleen maar groter!
 
Heb je je (kind) nog niet ingeschreven, wacht dan niet te lang. Vol is helaas echt vol.
 
Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen over het tentenkamp. Mochten er daarna nog vragen zijn, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Het telefoonnummer waarop dat kan, staat bovenaan het inschrijfformulier. Wij proberen zoveel mogelijk maatwerk te leveren, om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen kunnen meegenieten van het tentenkamp.
 
FAQ
1. Is blijven slapen verplicht?
Het antwoord is: nee! Het tentenkamp moet leuk zijn voor iedereen, dus ook voor kinderen die het slapen in een tent spannend vinden, of kinderen die bijvoorbeeld last van heimwee hebben. In overleg kunnen deze kinderen zaterdagavond worden opgehaald en zondagochtend weer terugkomen. Zo missen zij niets van alle leuke activiteiten die we op het tentenkamp organiseren.
Wat natuurlijk ook een optie is voor ouders van kinderen die het spannend vinden: meldt u aan als vrijwilliger voor het toezicht 's nachts. Wij zorgen voor een beschutte en warme plek op het tentenveld en voorzien jullie van een hapje en een drankje.
2. Wat als ik twijfel of ik wil blijven slapen?
Dan zet je gewoon je tent op, of regelt een plekje bij een vriendje of vriendinnetje in de tent. In overleg met je ouders spreken we een tijdstip af waarop je beslist of je wel of niet wilt blijven slapen. Wij lichten je ouders daarover in. Wil je niet blijven dan volgen we de route zoals hierboven beschreven. Wil je wel blijven dan kruip je 's avonds lekker met je vrienden/vriendinnen in de tent.
3. Wat als ik 's nachts (toch) heimwee krijg?
Dat is heel simpel: we nemen contact op met je ouders en laten je ophalen of brengen je naar huis. Dit is ook de reden dat er een telefoonnummer bij ons bekend moet zijn, waarop tijdens het tentenkamp constant iemand bereikbaar is, dus ook 's nachts.
4. Is het meedoen met de griezeltocht verplicht?
Ook hier geldt: het tentenkamp moet voor iedereen een geweldige ervaring zijn. Durf je niet mee te doen met de griezeltocht, dan blijf je lekker feestvieren in de disco.
09-04-2024
Open Trainingen Vrouwen 1 Voorschoten’97
[lees meer]
07-04-2024
Fotoreportage Paastoernooi 2024
Foto's van Jan Schouten en Richard van der Peet
03-04-2024
Sponsors van de jeugdbidons bedankt!
Het vervangen van wegwerpbekertjes door 1000 bidons is zeer soepel verlopen!

Laatste nieuws uit de teams

13-04-2024
Voorschoten'97 1-3 Alphense Boys
Voorschoten'97 kan geen vuist maken tegen technisch Alphense Boys
06-04-2024
Blauw-Zwart 1-1 Voorschoten'97
Fotoverslag
01-04-2024
13-1 eindigt op knappe 5e plaats op het Paastoernooi
Naast een 5e plaats bleven we ongeslagen op ons thuistoernooi!

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.