Dennis Straver nieuwe Technisch Coördinator onderbouw jeugd

Het jeugdbestuur en de Technisch Commissie Jeugd kunnen mededelen dat m.i.v. 1 januari 2023 Dennis Straver is aangesteld als Technisch Coördinator onderbouw. Dennis zal hierdoor onderdeel worden van de nieuwe TCJ. Dennis zal verantwoordelijk worden voor de jeugdselectie teams en staf onderbouw.

Over Dennis:

DennisStraverAllereerst wil ik mij, voor diegenen die mij nog niet kennen, graag even voorstellen. Mijn naam is Dennis Straver, 45 jaar oud en woonachtig in Voorschoten. Ik woon hier samen met mijn gezin, bestaande uit mijn partner Kim en mijn twee zoons Sem en Kai.
Onze beide zoons voetballen al van jongs af aan bij Voorschoten '97. Onze oudste zoon Sem speelt nu in de jo17-1 en onze jongste zoon Kai speelt nu in de jo13-1. 

 

Ikzelf ben als zelfstandige werkzaam in de elektrotechniek, h.o.d.n. DSK elektra. 

Vanaf jongs af aan loop ik al mee in de voetballerij, merendeel als voetballer, maar de laatste jaren nu ook als (assistent-) jeugdtrainer bij de selectie. Iets wat ik heel erg leuk vind om te doen. Het grootste deel van mijn voetbalcarrière heb ik bij Voorschoten gevoetbald. Ik ben in een ver verleden ooit begonnen bij Randstad Sport, hierna heb ik de overstap gemaakt naar SVLV, welke clubs later (samen met SV Voorschoten) zijn gefuseerd tot Voorschoten '97. Ik loop hierdoor dus al heel wat jaren rond op sportpark Adegeest. 

 

Reeds eerder ben ik in gesprek geweest met Richard Backx en Taoufik Maatoug over een eventuele rol voor mij in de TCJ. Daarnaast heb ik mij op hun verzoek de afgelopen periode bezig gehouden met het opstarten van een vernieuwde circuittraining voor de (niet-selectie) jeugdteams.

Begin december hebben beide heren mij benaderd of ik de rol van 'Technische Jeugdselectie Onderbouw' wellicht zou willen invullen. Dit in verband met het opstappen van de huidige hjo. Deze functie sprak mij erg aan. Dit ook omdat ik van oordeel ben dat juist de jongste jeugd goede trainers en structuur in trainingen moet hebben. Ik vind dat Voorschoten hierin nog meer kan en moet groeien en wil mij hier, samen met de rest van de TC, graag voor inzetten. De jeugd heeft immers de toekomst. 

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in. 

 

Dennis Straver

 

 

Wij wensen Dennis heel veel succes met zijn nieuwe rol binnen de TCJ.

Taoufik Maatoug en Richard Backx

 

 

31-01-2023
Justin Aschman nieuwe hoofdtrainer JO14-1 seizoen 23-24
[lees meer]
31-01-2023
Let op! Vandaag geen KNVB circuittraining
[lees meer]
27-01-2023
Kom ook trainen op vrijdag 17 februari!
Voor alle O8 - O13 leden

Laatste nieuws uit de teams

22-01-2023
V97 JO17-2 - HVV JO17-2: 2 -0
Video wedstrijdverlag
21-01-2023
Voorschoten'97 1-0 Jodan Boys
13-1 herpakt zich na blamage in Katwijk en gaat met een overwinning richting de 1e divisie!
14-01-2023
Drieluik in stadion TOP Oss
Leerzame middag en mooie ervaring in Oss

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.