Dennis Straver nieuwe Technisch Coördinator onderbouw jeugd

Het jeugdbestuur en de Technisch Commissie Jeugd kunnen mededelen dat m.i.v. 1 januari 2023 Dennis Straver is aangesteld als Technisch Coördinator onderbouw. Dennis zal hierdoor onderdeel worden van de nieuwe TCJ. Dennis zal verantwoordelijk worden voor de jeugdselectie teams en staf onderbouw.

Over Dennis:

DennisStraverAllereerst wil ik mij, voor diegenen die mij nog niet kennen, graag even voorstellen. Mijn naam is Dennis Straver, 45 jaar oud en woonachtig in Voorschoten. Ik woon hier samen met mijn gezin, bestaande uit mijn partner Kim en mijn twee zoons Sem en Kai.
Onze beide zoons voetballen al van jongs af aan bij Voorschoten '97. Onze oudste zoon Sem speelt nu in de jo17-1 en onze jongste zoon Kai speelt nu in de jo13-1. 

 

Ikzelf ben als zelfstandige werkzaam in de elektrotechniek, h.o.d.n. DSK elektra. 

Vanaf jongs af aan loop ik al mee in de voetballerij, merendeel als voetballer, maar de laatste jaren nu ook als (assistent-) jeugdtrainer bij de selectie. Iets wat ik heel erg leuk vind om te doen. Het grootste deel van mijn voetbalcarrière heb ik bij Voorschoten gevoetbald. Ik ben in een ver verleden ooit begonnen bij Randstad Sport, hierna heb ik de overstap gemaakt naar SVLV, welke clubs later (samen met SV Voorschoten) zijn gefuseerd tot Voorschoten '97. Ik loop hierdoor dus al heel wat jaren rond op sportpark Adegeest. 

 

Reeds eerder ben ik in gesprek geweest met Richard Backx en Taoufik Maatoug over een eventuele rol voor mij in de TCJ. Daarnaast heb ik mij op hun verzoek de afgelopen periode bezig gehouden met het opstarten van een vernieuwde circuittraining voor de (niet-selectie) jeugdteams.

Begin december hebben beide heren mij benaderd of ik de rol van 'Technische Jeugdselectie Onderbouw' wellicht zou willen invullen. Dit in verband met het opstappen van de huidige hjo. Deze functie sprak mij erg aan. Dit ook omdat ik van oordeel ben dat juist de jongste jeugd goede trainers en structuur in trainingen moet hebben. Ik vind dat Voorschoten hierin nog meer kan en moet groeien en wil mij hier, samen met de rest van de TC, graag voor inzetten. De jeugd heeft immers de toekomst. 

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in. 

 

Dennis Straver

 

 

Wij wensen Dennis heel veel succes met zijn nieuwe rol binnen de TCJ.

Taoufik Maatoug en Richard Backx

 

 

24-04-2024
Opleidingsavonden voor Trainers, Teambegeleiders & Ouders van Voorschoten’97!
[lees meer]
09-04-2024
Open Trainingen Vrouwen 1 Voorschoten’97
[lees meer]
07-04-2024
Fotoreportage Paastoernooi 2024
Foto's van Jan Schouten en Richard van der Peet

Laatste nieuws uit de teams

13-04-2024
Voorschoten'97 1-3 Alphense Boys
Voorschoten'97 kan geen vuist maken tegen technisch Alphense Boys
06-04-2024
Blauw-Zwart 1-1 Voorschoten'97
Fotoverslag
01-04-2024
13-1 eindigt op knappe 5e plaats op het Paastoernooi
Naast een 5e plaats bleven we ongeslagen op ons thuistoernooi!

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.