Medische verzorging

Voorschoten '97 professionaliseert haar medische begeleiding en breidt de samenwerking met Paulides + Partners Fysiotherapeuten verder uit. Zaterdag 18 november hebben Peter Paulides namens Paulides + Partners en Ton van Emmerik, voorzitter van Voorschoten '97, hiertoe een contract getekend. Naast het al bestaande inloopspreekuur voor de jeugd gaat Voorschoten '97 voor de zaterdagselectie de mogelijkheden om te herstellen en te revalideren op een professionele manier gestalte geven. Dit betekent dat er iedere maandag en iedere donderdag een fysiotherapeut aanwezig is om geblesseerde spelers te bekijken en een plan voor revalidatie te maken. In de praktijk houdt dit in dat er naast hersteltraining onder begeleiding op het veld ook mogelijkheden zijn om in de sportzaal van de praktijk te revalideren. Erik van der Pot en Martijn Anker zijn de twee fysiotherapeuten die vanuit Paulides + Partners zijn verbonden aan de club.

 

Vanaf de voorbereiding afgelopen juni is gestart en richting de winterstop kan worden gezegd dat deze samenwerking van beide kanten zeer goed bevalt. Weer een mooie stap in het verbeteren/professionaliseren van de randvoorwaarden en faciliteiten rondom het Voorschotense selectievoetbal.

  

Ton van Emmerik (links) en Peter Paulides (rechts) met het contract waarin de onderlinge samenwerking is vastgelegd. (foto: PR)

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.