Routebeschrijving

Vanuit de richting Amsterdam:

Neem de A4 richting Den Haag / Rotterdam. Vervolgens afslag Zoeterwoude dorp nemen en linksaf richting Leiden / Voorschoten aanhouden (Leidseweg). Deze weg blijven volgen tot in Voorschoten. Hier rechtsaf de Mozartlaan in slaan en deze afrijden tot aan de rotonde. Bij de rotonde gaat u rechtdoor en aan het einde van de Mozartlaan gaat u rechtsaf de Richard Wagnerlaan in. Vervolgens vindt u na 200 meter aan uw rechterhand de voetbal- en atletiekvelden van Voorschoten '97.

 

Vanuit de richting Rotterdam / Den Haag:

Neem de A4 richting Amsterdam. Vervolgens afslag Zoeterwoude dorp nemen en linksaf richting Leiden / Voorschoten aanhouden (Leidseweg). Deze weg blijven volgen tot in Voorschoten. Hier rechtsaf de Mozartlaan in slaan en deze afrijden tot aan de rotonde. Bij de rotonde gaat u rechtdoor en aan het einde van de Mozartlaan gaat u rechtsaf de Richard Wagnerlaan in. Vervolgens vindt u na 200 meter aan uw rechterhand de voetbal- en atletiekvelden van  Voorschoten '97.

 

Vanuit de richting Wassenaar / A44:

Sla vanaf de Rijksstraatweg de Papeweg (N448) op richting Voorschoten. Blijf deze weg volgen onder het station Voorschoten door het dorp in over de Wijngaardenlaan. Blijf deze weg volgen tot aan een T-splitsing met de Koningin Julianalaan. Sla hier linksaf en volg de Koningin Julianalaan, die na 250 meter overgaat in de Leidseweg totdat u aan uw linkerhand de Mozartlaan ziet. Sla deze in en volg de Mozartlaan tot aan de rotonde. Bij de rotonde gaat u rechtdoor en aan het einde van de Mozartlaan gaat u rechtsaf de Richard Wagerlaan in. Vervolgens vindt u na 200 meter aan uw rechterhand de voetbal- en atletiekvelden van  Voorschoten '97.

 

Grotere kaart weergeven

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.