Aanvoerders bijeenkomst 12 maart

Dinsdag 12 maart zijn de aanvoerders van de senioren voetbal team, bestuur en technische commissie  bijeen gekomen om ideeën uit te wisselen over het trainingsschema van het komende seizoen.

 

Aanleiding van de bijeenkomst was  de wens om komend seizoen het prestatievoetbal anders te gaan inrichten. De zondag selectie wordt omgezet naar een O23 team. We willen de overgang van talentvolle jeugdspelers uit de O19-1 naar de zaterdag selectie beter organiseren en we willen het vrouwenselectie voetbal stimuleren. We willen daarbij ook de samenwerking tussen de selectieteams stimuleren door ze gelijktijdig te laten trainen. Uiteindelijk zal uiteraard de ALV deze wens moeten ondersteunen. 

In het realiseren en inrichten van deze wens lopen we tegen de beperkingen in ruimte van ons sportpark aan. Zo hebben we moeite om het  trainingsschema voor komend seizoen evenwichtig ingevuld te krijgen.  

Tijdens de bijeenkomst zijn tal van ideeën en wensen op tafel gekomen  om het trainingsschema voor komend seizoen te gaan inrichten.  

 

Samenvattend:

  • Inventariseren hoeveel trainingscapaciteit een bepaald team nodig heeft, wordt als essentiële stap gezien in het maken van een goed trainingsschema.
  • Met een kleine verschuiving op woensdag een blok gemaakt kan worden van 19.45- 20.45 en 20.45 tot 21. 45. Kan je op 4 kunstgrasvelden 16- 32 teams laten trainen  afhankelijk van ½ veld of ¼ veld per team.

Andere belangrijke boodschap die het bestuur en de TC meekregen is dat er een betere balans moet zijn binnen de vereniging tussen prestatie- en recreatievoetbal. In de nu gevolgde aanpak voelen de overige senioren zich ondergeschikt aan het prestatievoetbal.

 

De input van deze avond wordt meegenomen wordt in het opstellen van trainingsschema voor het seizoen 2024-2025, wordt vervolgd.

 

Namens het bestuur

Roel van Goudoever

CV100 Sponsortoernooi
BLV
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8
Clubkampioenschappen Atletiek

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.