Nieuwe plattegrond & veldborden voor duidelijke richting en regels op ons terrein

Richting en regels op het terrein van Voorschoten '97

 

Iedereen die een bijdrage levert aan een goede sfeer en fijn sportklimaat is bij ons welkom! Met behulp van een tweetal borden wil Voorschoten '97 aangeven wat de vereniging verstaat onder een goede sfeer en fijn sportklimaat. De borden zijn op het hele terrein te vinden. 

 

overzicht borden deel 1   overzicht borden deel 2

 

 

Plattegrondborden:

Helpen de bezoekers bij het vinden van het juiste veld of andere belangrijke faciliteiten op onze accommodatie. De plattegrondborden zijn geplaatst bij het informatiescherm - ingang, bij Rinus, veld 3, veld 4 - Atletiek en veld 6.

 

plattegrond

 

Veldbord:

Geeft aan bij welk veld de bezoeker is, hoe het veld is ingedeeld en wat verwacht wordt van de bezoekers. De verwachtingen zijn door Voorschoten '97 Voetbal en Atletiek omgezet in een aantal regels en aangevuld met de bezoekersregels van de KNVB.

 

Indien nodig, kan iedereen, maar de coaches en commissieleden in het bijzonder de bezoekers wijzen op het naleven van deze regels.

 

 

veldbord 1           veldregels

 

Mede mogelijk gemaakt door: MCK Logistics en Bio Clean All voor het sponsoren van de borden, Royalprint voor het maken van de borden en de vrijdagochtendploeg voor het ophangen van de borden. 

 

Heb je vragen of suggesties kom naar ons toe of stuur een mail naar jeugdvoorzitter@voorschoten97.nl 

CV100 Sponsortoernooi
BLV
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8
Clubkampioenschappen Atletiek

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.