Mooi wervingsbord nieuwe scheidsrechters opgehangen.

Word ook scheidsrechter

Wie goed opgelet heeft, heeft gezien dat recent door de vrijdagochtendploeg van Cor een mooi wervingsbord is opgehangen boven het tassenrek voor de werving van nieuwe scheidsrechters.
Met dank aan de Club van 100, de Sponsorcommissie en de vrijdagmorgenploeg hopen wij spoedig nieuwe aanmeldingen te mogen krijgen van potentiële (jeugd) scheidsrechters.

 

Bij Voorschoten '97 wordt ieder jaar door jongens, meiden, mannen en vrouwen wel tot 2.000 wedstrijden gespeeld. Wedstrijden die geen scheidsrechter toegewezen hebben gekregen door de KNVB worden geleid door een verenigingsscheidsrechter. Bij Voorschoten '97 bestaat het huidige scheidsrechterskorps uit ongeveer 40 actieve scheidsrechters van jong tot oud.

 

In de regio staat ons scheidsrechterkorps zeer hoog aangeschreven.

Een groot aantal scheidsrechters hebben na het behalen van hun  scheidsrechterdiploma ook nog een vervolgopleiding gedaan bij de KNVB.

 

Zo dragen zij bij aan de kwaliteit van het voetbal op sportpark Adegeest. Dat is een positieve ontwikkeling ! Gelukkig hebben wij dit seizoen wederom 5 nieuwe  scheidsrechters mogen verwelkomen maar nog steeds komen wij mensen tekort.

 

De omvang en kwaliteit van ons scheidsrechterskorps is uniek in de regio. Vele verenigingen en zelfs de KNVB kampen op dit moment met een structureel scheidsrechterstekort. Mede dankzij de wekelijkse inzet van Cor van Ipenburg zijn bij Voorschoten '97 wedstrijden van jong tot oud voorzien van een scheidsrechter. De scheidsrechter wordt uitstekend gefaciliteerd en opgeleid. Maar door de vergrijzing zoeken wij nog altijd nieuwe scheidsrechters.

 

Wil je je aansluiten bij deze gezellige en hechte groep, en eventueel zelfs een KNVB cursus volgen?

Meld je dan aan via scheidsrechters@voorschoten97.nl

 

Namens scheidsrechterscommissie

 

Hans Wesselman

CV100 Sponsortoernooi
BLV
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8
Clubkampioenschappen Atletiek

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.