Voortgang werkzaamheden padelbanen.

Het werk bij de buren vordert gestaag. De fundering van de twee nieuwe padelbanen is bijna klaar. Binnenkort worden de wanden geplaatst en kunnen de laatste werkzaamheden worden uitgevoerd. Uiteindelijk moet ook ons complex nog netjes worden opgeleverd. We zijn daarover in overleg met de buren. Als het goed is zijn de werkzaamheden eind maart afgerond. Mooi op tijd dus voor ons Internationale Paastoernooi op maandag 1 april.

 

Dinsdag 5 maart worden de dikke en grote glazen wanden aangevoerd. Nadat alle mogelijkheden zijn bekeken blijkt dat het vervoeren van deze elementen alleen via de sintelbaan langs veld 4 mogelijk is. Daarom wordt de sintelbaan voor 1 dag gebruikt voor het leggen van rijplaten, het vervoer van de wandelementen en het weer verwijderen van de rijplaten. De baan wordt geborsteld weer opgeleverd.

 

Donderdag 29 februari wordt er nog een keer spuitbeton gebruikt voor de fundering waar de wanden op komen te staan. Voor de kleedkamers langs ligt een paar uur tijdelijk een slang over het looppad. Daar hebben we nauwelijks hinder van.

 

PD

20240228_151944_resized

20240228_152228_resized

CV100 Sponsortoernooi
BLV
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8
Clubkampioenschappen Atletiek

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.