Gezocht

De voetbal- en atletiekvereniging Voorschoten '97 is per direct op zoek naar een assistent penningmeester. De huidige assistent penningmeester kan om persoonlijke redenen de functie niet langer meer vervullen.

 

De assistent penningmeester werkt nauw samen met de penningmeester van de vereniging en is aanspreekpunt voor het externe administratiekantoor die de boekhouding van de vereniging uitvoert.

De taken van de assistent penningmeester zijn :

  • Het opstellen van de begroting op basis van de input uit commissies en budgethouders in samenwerking met de penningmeester
  • Het bewaken van de opbrengsten van contributies, sponsorbijdragen etc. in overleg met de diverse commissies
  • Het bewaken van de opbrengsten van de kantine en verhuurcontracten in overleg met de kantinebeheerder
  • Het betaalbaar stellen van declaraties en facturen
  • Het bewaken van de kostenbudgetten van de commissies en budgethouders
  • Het bewaken en betaalbaar stellen voor het administratiekantoor van de salarissen van de medewerkers met een arbeidscontract c.q vrijwilligersovereenkomsten
  • Het aanvragen van subsidies
  • Het opstellen van financiële rapportages zowel tussentijds als bij het einde van het seizoen voor de penningmeester en bestuur.

We zoeken iemand die hart voor de vereniging heeft en administratieve en boekhoudkundige processen begrijpt. Ook vertegenwoordigt zij/hij de vereniging bij het administratiekantoor en adviseert in administratieve en boekhoudkundige vragen/beslissingen.

 

Het is een onbezoldigde job die essentieel is voor het financiële reilen en zeilen van de vereniging. De financiële spil waar de vereniging om draait. De tijdsbelasting is ingeschat op 30 uur per maand. Wij nodigen ook vrouwelijke clubleden van harte uit om te reageren. Mocht u iemand kennen die u geschikt acht voor deze functie dan horen wij dat ook graag.

 

Voor nadere inlichtingen of vragen kunt u zich wenden tot de penningmeester van de vereniging email: penningmeester@voorschoten97.nl

 

CV100 Sponsortoernooi
BLV
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
Ruilen of ophalen kleding
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.