Voorschoten '97 start met gehandicaptenvoetbal

foto G-voetbal-min

 

Voorschoten '97 start met gehandicaptenvoetbal

 

In samenspraak met vertegenwoordigers van een aantal gehandicaptenzorginstellingen in Voorschoten heeft voetbalvereniging Voorschoten '97 een initiatief gestart om een afdeling gehandicaptenvoetbal op te zetten.

 

Vanaf januari 2024 zal er worden begonnen om met een groep jongvolwassen gehandicapten (M/V en 18+) wekelijks te trainen op maandagmiddagmiddag van 16.00 – 17.00 uur onder begeleiding van twee gekwalificeerde trainers. Vooralsnog zal er alleen getraind worden, maar bij voldoende animo zou het spelen van vriendschappelijke wedstrijden tegen clubs uit de regio al mogelijk kunnen zijn. 

 

Om dit mooie initiatief bij Voorschoten '97 tot een succes te maken en G-voetbal in Voorschoten op de kaart te zetten zijn wij nog op zoek naar enthousiaste jongvolwassenen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking, zowel meisjes als jongens, die graag in teamverband willen sporten en voetballen leuk vinden. De aard of zwaarte van de beperking is niet van belang, maar enige mobiliteit zonder hulpmiddelen is wel een vereiste.

 

Voorschoten '97 wil met de start van G-voetbal haar steentje bij te dragen aan de bevordering van sportbeoefening voor gehandicapten uit de regio en hoopt op enthousiaste reacties. Om zoveel mogelijk deelnemers met G-voetbal kennis te kunnen laten maken, zijn er in dit stadium van het initiatief geen kosten aan verbonden.

 

Om je aan te melden of meer informatie te krijgen over dit G-voetbal initiatief bij Voorschoten '97 kun je contact opnemen met:

Matthew van Leeuwen (Voorschoten '97): 06-16105815 of mvleeuwen@asvz.nl

Hein Baartmans (Villa Voorschot): 06-51453290 of hein.baartmans@gmail.com

CV100 Sponsortoernooi
BLV
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
Ruilen of ophalen kleding
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.