Van de bestuurstafel december 2023

Van de bestuurstafel December 2023

 

De winterstop nadert, de laatste bestuursvergadering van 2023 kende een volle agenda. We zijn de voorbereidingen voor de begroting voor het seizoen 2024-2025 gestart. 

 

Met instemming is het plan voor het Voorschoten '97 Running Team behandeld. We hebben we budget kunnen vrijmaken om de start van het team in 2024 mogelijk te maken. Per 15 januari starten de G-voetballers op maandag middag met hun trainingen.  De kleding commissie is aan het werk om de dames  en de heren van een trainingspak te voorzien.

 

De profielschets voor de nieuwe voorzitter is vastgesteld. Er is een werkgroep ingesteld om én een opvolger voor Ruud Nolet te zoeken (de horeca manager) én de functie van  verenigingsmanager te onderzoeken. Streven is om ruim voor het vertrek van Ruud  beide vacatures vervuld te hebben.

 

Er is een kandidaat gevonden die per juni 2025 de vacature voetbal techniche zaken gaat vervullen : Eelke van Dijken. De TC wordt versterkt met Martin Witsmeer die de zondag selectie in zijn portefeuille krijgt.

 

De EU wil het gebruik van wegwerpplastic verminderen. Dat heeft voor Voorschoten '97 tot gevolg dat we moeten overstappen op (duurdere), herbruikbare koffiebekers en dat de snacks niet meer in plastic bakjes geserveerd mogen worden. De prijzen in de kantine zullen daarom worden aangepast aan de inflatie én de gevolgen van de EU-richtlijnen. De bierprijzen blijven gelijk!

 

Het vertrek van Dick Zeldenrust in januari maakt het noodzakelijk dat we op korte termijn de volledige ledenadministratie in Sportlink gaan voeren.

 

Een oproep aan allen die (nog) niet aan alle contributieverplichtingen hebben voldaan om dat alsnog te doen.

 

Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

 

Bestuur Voorschoten '97

CV100 Sponsortoernooi
BLV
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
Ruilen of ophalen kleding
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.