tijdelijk (één week geldig) Trainingsschema

Beste voetballeden Voorschoten '97,

In de afgelopen weken hebben we gemerkt dat er bij u behoefte is al met trainingen te kunnen beginnen of er mee door te gaan. Om de beschikbare ruimte op de velden te verdelen heeft de beheerder van het trainingsschema voor de komende week een tijdelijk (één week geldig) schema opgesteld. De materiaal commissie kan met behulp van dit schema zorgen dat ballenkarren e.d. voor de betreffende teams beschikbaar zijn. Wilt u de komende week gebruik maken van de materialen neem dan contact op met de materiaal commissie.  Bij gebruik van het complex overeenkomstig dit schema gelden de volgende regels:  
•    Het schema regelt alleen het gebruik van de kunstgrasvelden, de natuurgrasvelden mogen vanwege het zomerse onderhoud onder geen beding worden betreden
•    Houdt u strikt aan de aangegeven tijden, vanwege de drukte kan dat niet anders
•    Teams die niet voorkomen op het schema zullen nog een week moeten wachten tot het definitieve schema ingaat (maandag 21 augustus)
Het schema is te vinden onder het kopje trainingsschema. De openingstijden van de kantine zijn afzonderlijk aangegeven op de V'97 site.

Het bestuur

CV100 Sponsortoernooi
BLV
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
Ruilen of ophalen kleding
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.