De vrijdagmorgenploeg zoekt lijnentrekkers

Wie komt de handige handjes van de vrijdagmorgenploeg versterken? We willen met spoed graag lijnentrekkers voor de grasvelden 3 en 4 erbij hebben! In een rooster ben je dan 1x per 3 of 4 weken aan de beurt om op een vrijdagochtend met een kalkspuiter op wielen de lijnen te trekken; zonder lijnen kan er immers op de grasvelden niet gespeeld worden. 

foto lijnen 1foto lijnen 2

 

Waarom hebben we eigenlijk een vrijdagmorgenploeg?

 

De hele week wordt er getraind op het complex. Iedere week zijn er scholen met buitensport bezig. In vakanties is er vaak een voetbalschool actief. En iedere middag zie je wel jeugd een balletje trappen op een van de velden. Het complex wordt de hele week intensief gebruikt door honderden sporters! Maar zaterdagmorgen moet het complex op tijd klaar zijn voor een vaak overvol wedstrijdprogramma.  

 

Iedere vrijdagmorgen is een ploeg 65+ mannen actief om op het complex alles klaar zetten voor het programma van de zaterdag. Met een mannetje of wat zorgen we ervoor dat er zaterdagmorgen vroeg geen losse doelen meer op de velden 1, 2 en 6 staan; dat de prullenbakken geleegd zijn en dat de grasvelden 3 en 4 belijnd zijn. Anderen zorgen ervoor dat de netten in de doelen zijn vastgezet en waar nodig reparaties in de kleedkamers worden uitgevoerd.

 

De sponsorbordenploeg zorgt ervoor dat de sponsorborden er goed bij hangen. Al op vrijdag wordt de kantine klaargemaakt voor het bezoek van honderden spelers en hun familieleden. Het greenteam is het hele seizoen actief met het groenonderhoud rondom de velden. Je ziet het (misschien) niet, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het schoon en heel houden van het sportcomplex.  

 

foto vrijdagploeg1foto vrijdagploeg 2

Het is altijd een gezellige boel op de vrijdagmorgen. We starten het hele seizoen door vanaf 8 uur met koffie voordat we rond half 9 aan de slag gaan. Tijdens de 10 uur koffie met iets erbij worden de problemen van de wereld besproken en vaak ook opgelost. Rond half 11 gaan we weer verder en tegen 12 uur zit het werk er op. Zie voor een sfeerbeeld de (wat gedateerde) foto’s.

 

Maar eerlijk is eerlijk, 65+ wordt vanzelf 70+ of zelfs 75+. Tja, dan wordt het werken soms wat te zwaar en hebben we ‘vers bloed’ nodig om de klussen te klaren. Vandaar deze oproep: wie komt op vrijdagmorgen het team versterken? Wie wil helpen om bij toerbeurt lijnen te trekken? Wie wil dat niet? Gratis naar de ‘sportschool’ en koffie van de zaak!

 

Voor vragen kun je terecht bij Cor van Ipenburg (mobiel nummer 06 – 2534 6129).

 

CV100 Sponsortoernooi
BLV
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
Ruilen of ophalen kleding
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.