Algemene Ledenvergadering

Spaar mee voor onze club!

Hoofdmenu

Clubcard

 

 

Clubcard Voorschoten '97

 

Met deze pas kan je afrekenen in de kantine van (voorlopig alleen) Voorschoten¬†'97. Er is geen contant geld meer nodig als je gaat sporten, afrekenen is veilig, gemakkelijk en ook heel snel geworden! De pasrekening kun je opladen met een tegoed (dat heet 'credits', 1 credit = 1 Euro) via internet (Ideal) of door te pinnen aan de kassa. Als je je pas mocht verliezen dan kan die geblokkeerd worden, het tegoed blijft dan gewoon op je rekening staan. Daarna kun je een nieuwe kaart aanvragen, maar dat kost wel 5€.

 

De V97 clubcard levert nog meer voordelen en mogelijkheden op:

 

  1. Tijdens de introductieperiode (februari-maart 2013) krijg je van de vereniging 10% korting aan de kassa op al je aankopen die met de V97 clubcard worden betaald.
  2. Minder geld in onze kassa's en daardoor meer veiligheid.
  3. In de toekomst willen we ook het 'verenigingsparen' introduceren. Een aantal hockey en voetbal clubs werken hier reeds mee. Als je dan voor zeg 100 Euro bij aangesloten winkel Y aan goederen koopt wordt er bijvoorbeeld 3% van het bedrag (in dit geval 3 Euro) op je Clubcard gezet.
  4. In het seizoen 2013-2014 willen we ook de ledenpas combineren met de clubcard. Alles gemakkelijk in één pas.

Begin februari 2013 heeft Voorschoten '97 de Club(betaal)card ingevoerd, nadat in 2012 nieuwe kassa's waren aangeschaft die 'cashless' betalen mogelijk hebben gemaakt. Met 20 leden is er toen eerst een proef gedaan die zeer positieve resultaten opleverde. Vervolgens werd E&R Adviseurs uit Leiden bereid gevonden om de eerste 1100 passen te sponsoren. Daardoor konden we alle leden vanaf de senior B leeftijd direct een gratis pas verstrekken. Iedereen die weleens in de kantine van V97 komt -zoals ouders van jeugdleden- kan een clubcard aanvragen, daarvoor hoef je geen lid te zijn van de vereniging. Ook kun je bijv. een aparte kaart, en dus een aparte rekening, gebruiken voor je hele team.

 

Het hele clubcard systeem wordt voor ons beheerd door de firma Le Credit Sportif. Voor vragen aan hen kunt u terecht op clubcard@voorschoten97.nl maar check wel eerst de Q&A (Vraag en Antwoord) op onze website. Grote kans dat het antwoord op je vraag daar zo te vinden is.

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.