Voorschoten '97 wint ook laatste thuisduel.

Op allelerlei plaatsen was Voorschoten '97 in beweging deze week. Maar op zaterdag won het vlaggenschip toch 'gewoon' van VELO uit Wateringen. Het werd 3-2 met goals van Martijn Hoogenboom, Derek Reinders en Melle Rekveld schoot de beslissende laatste binnen.

1E8A8007_tn

Een mooi resultaat en ook mooi om een nog steeds strijdbaar team te zien. Met Thom Wijnalda die zich als extra verdediger opofferde om de drie punten over de brug te brengen. Een meer dan onverzettelijke Bart Vonk, krijger, strijder en alles gevend. Heerlijk ook om gewisselde spelers te zien die juichen bij het eindsignaal en ook een vol terras met gezellige mensen. Heerlijk om te zien en naar verluidt ook verdiend.

Want deze ondergetekende was er pas om 1600 uur en zag alleen de winnende van Melle Rekveld. De vaste kern vond dit meer dan logisch. (dat de 3-2 viel dan).

1E8A8026_tn

Een kleine kanttekening was er ook, na de 2-0 voorsprong werd het door te weinig bravoure 2-2. Of juist wel bravoure aan Westlandse zijde. Maar uiteindelijk telt maar één ding voor Jonathan Jonk en zijn staf, en terecht. Weer een driepunter en nog een miniscule kans op de nacompetitie.  En Melle was echt scherp bij de winnende, de trainingen blijken ook mooie vruchten af te werpen. 

1E8A8047_tn

Man of the Match, mogelijk gemaakt door La Casita restaurant te Voorschoten is verkozen Ronnie Verplancken. Pupil van de week, mogelijk gemaakt door LIVA Verloskundigenpraktijk en drukkerij Royal Print, beide te Voorschoten was Daemian Pols uit de JO10-6

1E8A8113a_tn

Voor meer foto's van de wedstrijd en de huldigingen er na:

https://photos.app.goo.gl/EjBugbRaLSqXiY9F8

Fotografie: L.O.

 

Nog veel belangrijker was het afscheid van Marcel de Hoogt, Shemiel Constancia en Ronnie Verplancke na afloop van de wedstrijd. Mooie woorden van Voorzitter Pieter van Dijken, Paul Zweekhorst en Sergio Vreede voor deze drie sterkhouders van de club de afgelopen meer dan tien jaar! En dit werd vervolgd in een feestelijke borrel van spelers met publiek terwijl het zonnetje vrolijk verder bleef schijnen. hierover ongetwijfeld meer op deze site! 

 

Verder.... 

 

Was er een zeer gezellig sponsortoernooi op de woensdag voor Hemelvaartsdag. Gewonnen door La Casita en Kindex. Maar belangrijker, top georganiseerd door de sponsorcommissie, met Hans Toor en Gé van Niekerk als grote drijvende krachten hierachter. Mooie potjes voetbal, lachende gezichten en een volle kantine na afloop. 

 

Verder won de Jo-o-17-1 een punt uit bij het gelouterde VOC : 1-1. Voor Voorschoten '97 scoorde Vincent 'Gatuso' van der Water de 1-0. De Rotterdammers kwamen op 1-1 en op onbegrijpelijke wijze werd de 1-2 afgekeurd. Een prima pot van de jongens van onze Coolsingeltrainers Stan, Ger en Matthew. Een punt uit bij een topdrie ploeg, en handhaving, na de promotie voor de winterstop, levert een prima seizoen op voor de jo-o17-1. Een portie vechtlust met mooie combinaties, een team om trots op te zijn! 

 

De Jo-o16-1 werd kampioen door ARC met maar liefst 8-1 te verslaan. Na een sterk start van de bezoekers, met een scrimmage op de geelgroene doellijn en een 0-1 voorsprong uit een pingel werden de boys van Stephan van der Niet en Marcel de Hooge wakker. Milan maakte heel slim al snel de 1-1, Yessin heel mooi de 2-1 en vlak voor rust tikte Yessin ook de 3-1 binnen. In de tweede helft werd het een echte Kuipsfeer, niks ging meer mis. Voorzetten werden goals en invallers maakten lachend ook een goaltje. Het werd uiteindleijk 8-1 met nogmaals 2 x Yessin, Daan (de Zoon van...), Robin en Joris. Kampioen in een divisie, voor Voorschoten '97 een uniek resultaat. Heerlijk gespeeld en dank aan de tranier Stephan van der Niet en coach Marcel de Hooge. 

 

Verder .... Is Coen Dekker weer fit voor de 7x7 experience. 

 

PvP

   

De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.