Nieuwe blijvers en een nieuwe aanwinst

Nieuwe blijvers en een nieuwe aanwinst

 

De TC is wederom zeer content te kunnen melden dat zowel Melle Rekvelt als Martijn Hoogenboom hebben aangegeven volgend seizoen actief te zijn voor het vlaggenschip op zaterdag. Daarnaast heeft Mohammed Ben Zlaoui aangeven volgend jaar te willen terugkeren bij Voorschoten '97.

 

Ook Martijn Hoogenboom draait alweer aardig wat jaartjes mee bij Voorschoten '97 en is dan ook gerust de rots in de branding centraal achterin te noemen. Voor sommige wat minder bekend, maar Martijn is ook de drijvende kracht achter de mooie affiches/plaatjes bij de wedstrijd aankondigingen op de website.

 

Martijn Hoogenboom

Martijn Hoogenboom

 

Melle Rekvelt is na de winterstop teruggekeerd bij de zaterdag selectie na een lange reis. De authentieke aanvaller is van eigen kweek en we zijn blij dat hij volgend seizoen weer van de partij is.

 

Melle Rekvelt

Melle Rekvelt

 

Mohammed Ben Zlaouia komt oorspronkelijk uit de jeugd van Voorschoten '97, maar is na de O19 naar FC Boshuizen vertrokken. Inmiddels traint hij alweer een tijdje met ons mee en we zijn dan ook blij dat hij volgend seizoen weer volledig terugkeert waar het begonnen is.

 

Mohammed Ben Zlaouia

Mohammed Ben Zlaouia

 

TC Senioren

hier uw eigen tekst (of andere content)

CV100 Sponsortoernooi
BLV
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8
Clubkampioenschappen Atletiek

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.