Voorschoten 97 dik langs DHC

Voorschoten won heel erg dik van DHC uit Delft. Tegen de ooit zo grote club die op landelijk niveau prijzen pakte werd het 0-11. Vooraf enigzins verwacht maar je moet het ook toch maar even doen.

 

Voor DHC is het overleven als club. Tijdens de zomer liepen er veel spelers weg zonder de tijd te hebben iets te regelen qua vervanging. Het Delftse doel is om komend jaar in de tweede klasse wel een representatief elftal neer te zetten. En dat geeft de spelers van het huidige DHC een extra waarde. Dat je tegen alle stromingen in toch weer het veld betreed om te overleven is niet makkelijk. Voorschoten speelde zich zakelijk in een soms leker tempo naar een 0-11 zege. 

 

Het score verloop:

15 Verplancke 0-1

39 Maatouch 0-2

41 Van der Krogt 0-3

45 Smith 0-4

Rust

59 De Roode 0-5

68 Smith 0-6

70 Wijnalda 0-7

81 Rekveld 0-8

82 Beumer 0-9

87 Beumer 0-10

90+1 Van der Wijngaard 0-11

 

Een ingecalculeerde zege, wel eentje voor de statistieken en de rentree na een lange periode van Melle Rekveld is ook wel vermeldingswaardig. En: Nog nooit eerder won Voorschoten zaterdag de afgelopen 26 jaar voor de competitie met meer dan 10 goals verschil. Ok, de Delftste redenen weten we, maar je moet ze ook altijd maar maken! 

 

Verder gebeurde er genoeg op Adegeest. Om 08.30 trapte de Jo-O-16-1 af tegen HBS. Er ontspon zich een heerlijke wedstrijd die in 5-2 eindoigde na 3-0 em 3-2 tussenstanden. Milan, 2 x Nahome, Jessen en Sylvan waren de goalgetters. 

 

De Jo-O-17-1 trapte in dezelfde val als de laatste twee weken. Binnen twee minuten op 1-0 achter.....Een mooie gelijkmaker van Dominique Franssen maar VELO was net iets doeltreffender: 3-1.

 

De Helden van de Jo-O-16-2 mochten weer om 16.15 uur, nu uit in Katwijk bij Quick Boys. Op het mooiste complex van Nederrland was Geelgroen de baas en de teller stopte hiet bij 1-10.  Sander de Graaff was de grote man met vier goals. 

 

En verder: Maakt de Club van 100 zich op voor de ALV op 24 februari inclusief een klein buffet. De leden hebben hierover een mail ontvangen. Denkt U, daar moet ik bij zijn, nou dat kan, even aanmelden als lid en dan heef tU toch weer twee uur gezelligheid te pakken!

 

En verder heeft onze grote barkeepervriend Marcel a.s. donderdag weer mooie schermen aanstaan voor een avondje Europaluague. 

 

Tot Slot (gehoord langs de lijn, twee kenners in gesprek):

 

Die Heitinga is dat wat? 

Ja hoor, drie keer gewonnen nu.

Dan ben ik zelf ook wel goed dus.

Waarom, jij kan toch helemaal niet voetballen? 

Wel drie keer gewonnen in de zaal.

Alles is relatief.

 

Klopt maar de ranglijst liegt nooit

Slot blijft las ik....

Waarom dan?

Het verhaal is nog niet af....

Oh daarom, 

Ja, maar dat is dan logisch.  

 

PvP

Ruilen of ophalen kleding
Atletiek Ouder-kindtraining
Ruilen of ophalen kleding
Ruilen of ophalen kleding

 

¬© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.