Zaterdag 1 speelt uit in en tegen Honselersdijk.

honselersdijk.act

Afgelopen zaterdag de derby tegen UVS; een eerste helft die redelijk gelijk op ging, maar een tweede helft waar de geel-groenen brigade wat beter van de thee had genoten; een schitterend schot van Jim van de Krogt bracht de 1-0 op het scorebord. Hierna had men de wedstrijd onder controle tot dat Guy Smith ten onrechte met 2 maal geel het veld moest verlaten; maar men hield manmoedig stand en de uitslag bleef onveranderd. Aanstaande zaterdag de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Honselersdijk; ze staan niet zo hoog maar toch een niet te onderschatten ploeg, vorige week wisten zij nog te winnen van Forum Sport.

S.V. HonselersdijkVoorschoten '97

De wedstrijd op Sportpark De Strijphorst (Strijphorst 2, 2675 WN Honselersdijk) begint om 14.30 uur. De leiding is in handen van de heer M. (Marcel) Roeleveld.

Za 2 speelt uit in Katwijk tegen Quick Boys 2. Aanvang wedstrijd 12.00, leidsman de heer R. (Ruud) Wesdorp.

Zondag 1 speelt a.s. zondag, 11 december thuis tegen Taurus 1.

Voorschoten '97Taurus

Zondag 1 speelde een matige eerste helft in Utrecht tegen PVC waarin niet veel gebeurde, in de tweede helft nam men de zaken beter in de hand en ging er veel dreiging uit van de aanvallen van de mannen van Denis totdat de scheidsrechter besloot een swalbe te belonen met een penalty en men helaas met 1-0 terug naar huis mocht. Herpakken en a.s. zondag de punten thuis houden tegen de rode lantaarndrager ook al is dat bij voorbaat geen zekerheidje.

De wedstrijd op Sportpark Adegeest begint om 14.00 uur. De wedstrijdleiding is in handen van de heer J. (Jelle) van Hamersveld. De wedstrijdbal is geschonken door Jordie Hogewoning, Hovenier uit Passie te Voorschoten, waarvoor onze hartelijk dank. Pupil van de week, mogelijk gemaakt door LIVA Verloskundigenpraktijk en drukkerij Royal Print, beide te Voorschoten is deze zondag:  Caellum Frieswijk uit de JO8-2.

Zo 2 speelt thuis tegen Antibarbari 4, aanvang wedstrijd 10.45 uur, scheidsrechter : B. (Bidjai) Bhagwanie.

Onze Vrouwen 1 spelen thuis tegen Rijnvogels Vr 2, aanvang 16.15 uur.