Roy Elligens heeft afscheid genomen van Zondag 1.

Roy E neemt afscheid

 

Roy Elligens heeft afscheid genomen van Zondag 1.

 

Afgelopen zondag heeft Roy Elligens zijn laatste wedstrijd gespeeld voor het 1e zondagelftal van Voorschoten '97. Na 14 jaar in zowel het 1e als 2e is het mooi geweest voor Roy. De drukte van het gezin, fysieke ongemakken en persoonlijke redenen hebben hem doen besluiten per direct te stoppen.

 

In de (helaas verloren) wedstrijd tegen FC Aalsmeer werd Roy na 65 minuten naar de kant gehaald en kreeg hiermee een publiekswissel. Onder applaus van zijn teamgenoten en publiek verliet Roy voor de laatste maal als speler van de Zondag 1 het veld. Na afloop in de kantine nam Roy het woord en bedankte zijn teamgenoten en supporters voor de mooie jaren die hij heeft mogen beleven als speler van de selectie. Namens de vaste supporters kern van de zondag had ook Kees Hilders nog wat mooie woorden over voor Roy.

 

Roy, het was een genoegen om je in de selectie te hebben en ook via deze weg bedankt voor de mooie jaren. Geniet van de tijd met je gezin en we zien je vast en zeker nog regelmatig langs de lijn!

 

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.