Voorschoten verslaat TAC '90.

Voorschoten '97 heeft de thuiswedstrijd tegen TAC '90 voor de beker met 2-1 gewonnen. Voor 183 toeschouwers scoorden Guy Smith en Thom Wijnalda voor geelgroen.

TAC '90 speelt in de zondag eerste klasse en was dus best een beduchte tegenstander op voorhand. Nou waren onze Haagse gasten ook best goed, maar Voorschoten had over de gehele wedstrijd een licht overwicht. Trainer Jonk had enkele basisspelers rust gegeven en zo zagen we Jim van der Krogt, Allessandro Kwant en Benjamin Beumer op de bank zitten. Aanvoerder Ronnie Verplancke ontbrak wegesn ziekte. Maar Voorschoten speelde best lekker en Guy Smith kopte keihard raak uit een hoekschop na 25 minuten. Ook in de tweede helft was Voorschoten de iets bovenliggende partij. Toen Thom Wijnalda een voorzet van Ronnie de Roode binnen kopte werd het 2-0 en leek het gespeeld. Toch werd het vlak voor tijd 2-1 en nog even alle hens aan dek om de zege binnen te krijgen. Dit lukte en dat was het grote winstpunt van deze avond.

Verder smaakten de elftalletjes van Ruud en Mart ook op donderdagavond goed.

Zaterdag 29 oktober speelt Voorschoten uit bij Valken '68 om 14.30 uur.

Zaterdag 5 november volgt dan de thuiswedstrijd tegen Wippolder op Adegeest om 14.30 uur.