Laatste aanvullingen staf voor het seizoen 2022-2023

Ook in de zomerstop heeft de TC Senioren niet stil gezeten. Met het plotselinge vertrek van Rob Laman moesten we een nieuwe invulling geven aan het verzorgingsteam.

 

We zijn dan ook zeer tevreden dat dit is gelukt is met het aantrekken van Angelique van der Hoogt (Footfixx) en Cees Damen (Pegasus Sports and Healthcare). Angelique zal de zaterdag selectie op dinsdag en donderdag gaan ondersteunen met verzorging, waarbij Cees (of zijn plaatsvervangster en vrouw Yvonne) dit zal gaan doen op de zaterdagen.

 

Angelique van der Hoogt

Angelique van der Hoogt, mede-eigenaar (samen met haar zoon en oud jeugdspeler Djurny) van Footfixx, heeft ruim twintig jaar ervaring en deskundigheid opgebouwd als gespecialiseerd fysiotherapeut en registerpodologe. Haar praktijkruimte aan de Amphoraweg opende zij feestelijk in het voorjaar 2012. Daarvoor was zij gevestigd in haar praktijk aan het Utrechtse Jaagpad. Tevens heeft Angelique minimaal net zo veel jaren ervaring in de sportverzorging bij verschillende voetbalclubs.

 

angelique

Angelique

 

Footfixx-logo

https://www.footfixx.nl

 

Cees Damen

Al tijdens zijn actieve sportcarrière, eerst als voetbalkeeper en later als powerlifter, was hij geïnteresseerd in de werkzaamheden van de fysiotherapeut en de sportverzorger. Tijdens en na zijn actieve sportcarrière heeft hij topteams en topsporters begeleidt, zoals Hoornsche Veerhuys (eredivisie zaalvoetbal), André Bakker (zaalvoetbalinternational) en Peter Baltus (Sterkste man van Nederland). Jarenlang heeft hij met heel veel plezier en passie gewerkt bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. Momenteel is Cees ook werkzaam als verzorger bij VVSB, de amateurvoetbalvereniging die derde divisie speelt op met name zondag komend seizoen. Ook is hij als verzorger werkzaam voor het Nederlands Basketballteam Heren.

 

p_wiezijnwij

Cees en Yvonne

 

Pegasus Sport and Helath Care

https://pegasus-sports.nl

 

Daarnaast vullen we de staf van zaterdag 1 aan met nog één assistent, genaamd Karam Mouchih. Naast zijn persoonlijke ambitie voor verdere ontwikkeling als trainer in het senioren voetbal is Karam een mooie aanvulling met betrekking tot begeleiding jeugdspelers, individuele trainingen en ondersteuning bij analyses. Als TC Senioren zijn we blij ook jeugdtrainers en in dit geval Karam een kans te kunnen bieden zich verder te ontwikkelen bij de club.

 

Karam Mouchih

Na eerder actief te zijn geweest als trainer bij Boshuizen zit Karam inmiddels al jaren bij Voorschoten '97 als jeugdtrainer. Vorig jaar was Karam trainer van de O17-1. Karam is tevens in het bezit van TC3 en heeft de ambitie om op termijn TC2 te behalen.

 

Afbeelding

Karam Mouchih

Clubkampioenschappen Atletiek
Inleveren Team en wedstrijdtassen
Inleveren Team en wedstrijdtassen
Atletiek Ouder-kindtraining

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.