V’97 doet het goed op Walking Football toernooi

V’97 doet het goed op Walking Football toernooi

Op woensdag 22 juni deed een team van Voorschoten ’97 mee aan een toernooi voor Walking Football bij vv Westlandia in Naaldwijk.

 

We hebben daar een heel goede prestatie geleverd. In de poulefase wonnen we twee keer en een keer gelijk. Met een beter doelsaldo bleken wij de winnaar en mochten we de finale spelen. In de finale moesten we tegen Excelsior Maassluis dat in zijn poule met grote uitslagen alle wedstrijden gewonnen had. We begonnen goed met sterk combinatiespel dat resulteerde in een mooi doelpunt, net over de middellijn strak in de hoek. De voorsprong gaf hoop maar dat duurde niet zo lang en uiteindelijk verloren we de finale met 3-1. Zij waren ook wel beter.

 

Deze tweede plaats op het toernooi is onze beste prestatie ooit en we waren er maar wat trots op. Bij Walking Football is het leuk als je deelneemt aan een toernooi. Er is geen competitie en dit is de enige manier om je te meten met andere clubs en dat ging dus goed. We spelen wel elke dinsdagmiddag met veel enthousiasme ons partijtje en ontwikkelen ons ook, maar zo’n ontmoeting met teams van andere clubs is toch boeiend.

 

Een speciale vermelding voor Jan Buist die de hele middag als scheidsrechter actief is geweest. Jan is een echte Voorschoten’97 man en is al vele jaren actief als scheidsrechter. De laatste jaren was zijn specialiteit het fluiten op grote landelijke Walking Football toernooien. Hij kent die wereld goed en hij is ook een groot stimulator geweest bij het op poten zetten van de afdeling Walking Football bij Voorschoten’97. Elke dinsdag fluit hij tijdens ons partijtje en geeft aanwijzingen. Tijdens dit toernooi floot Jan de wedstrijd om de 3e en 4e plaats. Dat liep op een vervelende manier af omdat een speler van Poeldijk in de laatste minuut onderuit ging. Alert ingrijpen voorkwam dat het slecht afliep en de speler maakt het nu gelukkig weer goed, maar de schrik was groot.

 

WF-toernooi-Westlandia

Op de foto het team van Voorschoten’97 met als kanttekening dat de jongste 57 en de oudste 82 is.

ADO Den Haag Voetbalkamp
ADO Den Haag Voetbalkamp

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.