Na-competitie, HALVE FINALE: Zat1 speelt a.s. zaterdag uit in Wezep tegen WHC

Na-competitie,  HALVE FINALE:  Zaterdag 1 speelt a.s. zaterdag uit in Wezep tegen WHC.

 

Zaterdag 1 speelt in de halve finale na-competitie, een uitwedstrijd tegen de Wezep Hattemerbroek Combinatie 1, nabij Zwolle.  Na de kwart finale nu dan de halve finale! Afgelopen seizoen eindigde WHC op de tweede plaats in de eerste klasse E van district Noord en behaalde de tweede periodetittel.

 

In seizoen 2018 – 2019 speelde men ook al in de hoofdklasse. Het team van trainer Richard Karrenbelt stroomt nu pas in, dus heel veel is er nog niet bekend over dit elftal. De vraag is wie de grootste tegenstander zal worden, want er worden in het Oosten temperaturen verwacht van boven de 30 graden Celsius, maar goed daar heeft de tegenstander ook last van. We gaan vast kijken naar een spannende pot voetbal, met hopelijk een goede uitslag……

WHCVoorschoten '97

De wedstrijd op het sportpark Mulderssingel  (Hoeloosweg 15, 8091 GE Wezep) begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, de heer R. (Raymond) Meilink, geassisteerd door de heren: J. (Jeroen) van Maanen en E. (Edwar) Holvast.

 

 

Zondag 1 verloor nipt de finale na-competitie met 0-1 van vv Oosterhout en speelt volgend jaar gewoon weer derde klasse zondag en als het goed is en de KNVB de afspraken na komt gaat dit gebeuren richting West 1.

 

Onze dames gaan uitmaken wie kampioen wordt:

13.00  uur   FC Lisse VR 1      -        Voorschoten’97 VR 1

 

MW

 

Ruilen of ophalen kleding
KNVB Welkomstmodule nieuwe jeugdtrainers

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.