NACOMPETIE: Zat1 speelt uit in en tegen Ede.

NACOMPETIE: Zaterdag 1 speelt uit in en tegen Ede.

 

A.S. zaterdag 11 juni begint Zaterdag 1 aan hun avontuur in de na-competitie, te beginnen met de verre uitwedstrijd in Ede tegen DTS’35 Ede1 dat afgelopen seizoen uit kwam in de 1ste klasse D van district Oost. De ploeg uit Ede eindigde als 4de en won net als V'97 de tweede periode. Deze vereniging speelde, net als wij al een aantal keren eerder in de Hoofdklasse maar moest telkens na een seizoen weer terug naar de 1ste klasse. De laatste keer dat DTS’35 Ede in de Hoofdklasse speelde was seizoen 2012 – 2013, het seizoen daarvoor waren wij juist uit de Hoofdklasse gedegradeerd. Het is de eerste wedstrijd van een drieluik, de winnaar gaat naar de volgende ronde, de verliezer blijft 1ste klasser, in de tweede ronde geldt hetzelfde. In de finale hierna wordt bepaald wie Hoofdklasser wordt. Drie finales to go zullen we maar zeggen……..

 

DTS EdeVoorschoten '97

 

De wedstrijd op Sportpark ’Inschoten’ (Inschoterweg 2, 6715 CS Ede) begint om 15.00 uur. De leiding is in handen van de heer M. (Matthijs) Jobse, geassisteerd door de heer S. (Stefan) de Reus en mevrouw N. (Nikita) Beloglazovs. 

 

Behalve de spelersbus rijdt er een extra supporters bus naar Ede, zie voor verdere informatie de site van V'97.

 

Za 2 is reeds kampioen en gepromoveerd naar de reserve Hoofdklasse.

 

Zondag 1 speelt a.s. zondag 12 juni (thuis) tegen vv. Oosterhout.

Voorschoten '97Oosterhout

 

Zondag 1 wist in een spannende wedstrijd DHL met 3-2 te verslaan waardoor ze tweede werden in de eindstand en hiermee een periodetitel wisten binnen te halen, tegenstander die uit de bus kwam is vv Oosterhout die in hun derde klasse als vierde eindigden. VV Oosterhout is zo’n zelfde fusieclub als Voorschoten '97 en zij spelen sinds seizoen 2011 – 2012 met uitzondering van seizoen 2014 – 2015 (tweede klasse) in de derde klasse zondag. Het verhaal is heel simpel: diegene die wint is tweede klasser, diegene die verliest blijft derde klasser; dus de mannen dan Denis weten wat ze moeten doen……

 

De wedstrijd op neutraal terrein bij V(olharding) O(lympia) C(ombinatie) op Sportpark VOC (Hazelaarweg 7, 3053 PM Rotterdam) begint om 14.00 uur.    De wedstrijdleiding is in handen van de heer J. S. (Jos) Straver, geassisteerd door de heren C. (Chris) Merkestein en F. (Frank) van Polanen.

 

Er rijdt een extra supporters bus naar Rotterdam, voor meer informatie zie de site van V'97.  

Zo 2 is klaar en wist zich netjes te handhaven in de reserve eerste klasse.

 

MW

Ruilen of ophalen kleding
Derby Day! - V'97 - UVS

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.