Zat 1 speelt uit in en tegen Honselersdijk.

Zaterdag 1 speelt uit in en tegen Honselersdijk.

S.V. HonselersdijkVoorschoten '97

A.S. zaterdag 04 juni, speelt Zaterdag 1 uit, in en tegen Honselersdijk 1 van oud-Voorschoten '97 trainer Andre Lourens die het gewoon goed heeft gedaan : vijfde met 36 punten. Zaterdag gaat zich opladen voor de na-competitie want in de huidige competitie is niets meer te halen: de kampioen is bekend en de tweede plaats is uit beeld…. De thuiswedstrijd werd met 3-2 gewonnen.    

               -           

 

De wedstrijd op Sportpark ’De Strijphorst’ (De Strijphorst 2, 2675 WN Honselersdijk) begint om 14.30 uur. De leiding is in handen van de heer W. (Wim) Roozeboom, geassisteerd door de heren D. (Dave) van ’t Veer en B. (Bert) van Katwijk.

Za 2 (De Champions!) spelen voor het eerste uit tegen Honselersdijk 2. De wedstrijd begint om 11.00 uur, de man in het zwart: De heer A. (Armindo) Dias de Brito.

 

Zondag 1 speelt a.s. MAANDAG, 06 juni (Pinksteren) thuis tegen DHL uit Delft.

 

Voorschoten '97DHL

Bij Zondag 1 is nog volop de strijd bezig om de plaatsen in de na-competitie. Er zijn, vreemd genoeg maar twee periodes, en beide zijn nog vacant daar de eerste is gewonnen door de kampioen, en deze wordt over genomen door de nummer twee in de huidige competitie maar wie dat is weten we pas als alle wedstrijden tweede Pinksterdag zijn gespeeld. Hetzelfde geldt voor de tweede periode waar nog vier clubs voor strijden, dus alles blijft spannend tot het laatste fluitsignaal. Een ding staat echter als een paal boven water: wil Zondag 1 mee doen om die prijzen, dan moet het zijn eigen wedstrijd winnen !! Maar de mannen hebben nog wat goed te maken daar heen, in een nogal vreemde wedstrijd werd verloren met 1-0.

 

De wedstrijd op Sportpark Adegeest begint om 14.30 uur. De wedstrijdleiding is in handen van de heer R. (Rob) Stoekenbroek.  De wedstrijdbal is geschonken door De Waard Logistics, waarvoor onze hartelijke dank. De Pupil van de Week, mogelijk gemaakt door LIVA Verloskundigenpraktijk en Drukkerij Royal Print, beide te Voorschoten, is deze zondag: Owen van der Goes uit de JO10-2.

 

Zo 2 speelt ook thuis op Sportpark Adegeest en wel tegen RKDES 2, aanvang wedstrijd: 10.45 uur; arbiter de heer:  de heer K. (Kadir) Bozkurt.

 

Bij de dames blijft het ongemeen spannend, iedere wedstrijd is een finale momenteel daar FC Lisse, de achtervolger een wedstrijd minder heeft gespeeld, en men ook nog tegen elkaar speelt. Dus deze wedstrijd winnen is het motto!!  De Dames 1 spelen a.s. zaterdag om 14.15 uur thuis tegen RKAVV VR 2.

 

Onze jeugdselecties staan stil, JO18-1 is dit seizoen gekroond als kampioen en de JO14-1beginnen zaterdag 11-6 aan hun nacompetitie tegen Den Hoorn.

 

MW

Ruilen of ophalen kleding
Derby Day! - V'97 - UVS

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.