Voorschoten '97 verliest van WV-HEDW

Voorschoten heeft de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie tegen WV-HEDW met 0-2 verloren. De kampioenen uit Amsterdam-Oost wonnen verdiend door een penalty voor rust te verzilveren en een een kwartier na rust de 0-2 te maken. 

1E8A3048_tn

WV-HEDW was al kampioen en is met afstand de beste ploeg in de eerste klasse A dit seizoen. Voorschoten had uit wel een mooi resultaat gehaald door gelijk te spelen maar vanmiddag was WV-HEDW de betere ploeg op een druk bezocht Adegeest. Voorschoten speelde, zonder publiekslievelingen Martijn Hoogenboom en Jim van der Krogt, met veel inzet. Maar dat was niet genoeg, ook was zichtbaar dat een aantal vaste spelpatronen net niet lekker liepen. En het balleteje door de extra weerstand niet rond ging bij geelgroen zoals dat normaal wel gaat. Na ruim twintig minuten kreeg WV-HEDW een penalty die door Kick van Aelst benut werd. Voorschoten had wel wat kansjes maar tot echt grote daden werd de Amsterdamse keeper Matthijs Kuiper niet gedwongen. 

1E8A3025_tn

Ook na de rust wel een goede inzet, maar gewoon een lekker voetballend WV-HEDW die de bal vaker in bezit had. Door het goed als team spelen van Voorschoten bleef de nederlaag beperkt tot 0-2. Hiermee raakt de tweed eplaats wel uit zicht en zullen we over twee weken waarschijnlijk een uitwedstrijd moeten spelen in de na-competitie. Maar eerst volgt a.s. zaterdag 4 juni de laatste normale competitiewedstrijd uit tegen SV Honselersdijk, waar André Lourens de scepter zwaait. SV Honselersdijk is ook veilig en dus kunnen we in het Westland een luxe oefenpot spelen om daarna te gaan vlammen! Hoogtepunt voor Voorschoten was de waanzinnig mooie goal van de pupil van de week Daan Ulrich voorafgaand aan de aftrap. 

1E8A3075_tn

Pupil van de Week was inderdaad Daan Ulrich uit de JO9-2, mogelijk gemaakt door Verloskundigenpraktijk LIVA en Drukkerij Royal Print, beiden te Voorschoten.

Man of the Match, mogelijk gemaakt door La Casita restaurant te Voorschoten is verkozen Kousi Nomen.

pvdwmodm 280522

 

De Jo-16-1 won met 5-0 van ARC door goals van Dominique Franssen, Thom Vierling, Sem Straver en 2x Tommie Friedhoff, waarvan een prachtig afstandsschot. A.s. dinsdag speelt dit team zijn laatste match uit bij Meerburg. De talenten van een jaartje jonger, de Jo-o15-1 speelde midweeks met 3-3 gelijk uit ook bij Meerburg. De goals kwamen van 2 x Milan en Cagatay.

 

Verder lopen al veel families warm voor het familietoernooi op zondag 12 juni, is komende week veld 6 bezet voor de Avondvierdaagse. 

 

PvP

 

 

Voor meer foto's zie onderstaande link:

https://photos.app.goo.gl/CYGtbi118eYJ4peQ7

 

Foto's: Luuk Oerlemans

 

Jubileum activiteit
Jubileum activiteit

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.