Extra voorbeschouwing : 3 doordeweekse wedstrijden: Zat1 speelt a.s. dinsdag thuis tegen Monnickendam.

Extra voorbeschouwing : 3 doordeweekse wedstrijden: Za 1 speelt a.s. dinsdag thuis tegen Monnickendam.Monnickendam

 

Uiteraard heeft het bestuur afgelopen Zaterdag WV-HEDW gefeliciteerd met hun winst in de eerste klasse en promotie naar de hoofdklasse. Mede door hun winst van 4-0 op Nootdorp en de winst van ons vlaggenschip met 2-4 in de derby tegen Valken’68 hebben we tevens de 2de plek bereikt in de competitie. Belangrijk deze vast te houden, te beginnen a.s. dinsdag (10-05) met de thuiswedstrijd tegen Monnickendam. De uitwedstrijd werd gewonnen met 2-3.  

 

Voorschoten '97Monnickendam

 

De wedstrijd op Sportpark Adegeest begint om 20.00 uur en de leiding van de wedstrijd is in handen van de heer X. (Xander) Stoffer. De wedstrijdbal is geschonken door Rijwielhandel Besuyen in de Voorstraat te Voorschoten, waarvoor onze hartelijke dank.

Za 2 heeft afgelopen zaterdag 1-1 gelijk gespeelt tegen Valken’68, maar omdat directe concurrent Sportclub Monster 2 verloor zijn ze toch een punt extra uitgelopen. S.c. Monster moet a.s dinsdag tegen Honselersdijk 2, de nummer 5. Bij winst van Za 2 en verlies van s.c. Monster is men gepromoveerd naar de reserve Hoofdklasse, anders moeten we nog een weekje wachten…  Zaterdag-2 speelt a.s. dinsdagavond thuis tegen Westlandia 2. Man van dienst is de Heer O. (Omar) Ben Ali en de wedstrijd begint om 20.00 uur.

 

Zondag 1 speelt a.s. dinsdag uit in Delft tegen SEP 1.

 

SEPVoorschoten '97

 

Bij Zo 1 is nog van alles mogelijk dus daar wachten we voorlopig nog maar even de uitslagen af. A.S dinsdag speelt men uit in Delft tegen SEP 1,  aanvang wedstrijd: 20.00 uur. De leiding van de wedstrijd is in handen van de Heer N. A.  (Neander) Laros.

   MW

 

Vlaggersavond
Jubileum activiteit

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.