Zat1 speelt a.s. zaterdag thuis tegen ZOB

Za 1 speelt a.s. zaterdag thuis tegen ZOB.zwaluwen

 

Zaterdag 1 speelt a.s. zaterdag 30-04, thuis tegen ZOB uit Zuidoostbeemster. De topper afgelopen zaterdag tegen de nummer 2 Nootdorp werd in een razend spannende wedstrijd 3-3, dus dat veranderd niets aan de stand. Komende zaterdag komt ZOB 1 op bezoek, de laatste wedstrijden zijn met wisselend uitslagen waardoor ze momenteel op de 11 plaats staan met 32 punten. De heen wedstrijd werd met 0-3 gewonnen, dus het zou lekker zijn als ze dat weer over doen. Want de tweede plaats bereiken zou lekker zijn en extra voordelen geven i.v.m. de nacompetitie, we gaan het zien aankomende zaterdag.

 

Voorschoten '97zwaluwen

 

De wedstrijd op Sportpark Adegeest begint om 14.30 uur en de leiding van de wedstrijd is in handen van de heer M. (Martijn) Kool geassisteerd door de heren E. (Enrico) de Wolf en N. (Niels) Sprenkeling. De wedstrijdbal is geschonken door Autorijschool v.d. Valk en Smit Classics, beide te Voorschoten, waarvoor onze hartelijke dank. Pupil van de Week, mogelijk gemaakt door Verloskundigen praktijk LIVA en Drukkerij Royal Print, beiden te Voorschoten is …N.N.B...

Za 2 speelt thuis tegen RCL 2 uit Leiderdorp. Zij blijven winnen en staan nog steeds 8 punten los van de nummer 2; uit werd met 0-1 gewonnen. Man van dienst is in dit geval een dame: Mevr. S. (Sharmaine) Beekmans. De wedstrijd begint om 12.00 uur.

 

Zondag 1 staat a.s. zondag vrij.

                           

 

Zo 2 speelt uit in Hoofddorp tegen de plaatselijke sv-3,  aanvang wedstrijd: 11.00 uur. De leiding van de wedstrijd is in handen van de Heer J. (Jihan) Sen.

Ook onze dames blijven het lekker doe, zeker gezien de uitslag van afgelopen zaterdag tegen Forum Sport: 0 – 17 !. Momenteel staan ze tweede maar wel met een wedstrijd minder. A.s. zaterdag spelen ze uit in Wassenaar tegen de nummer 5: dames 1 van SVC’08.

Van de onze jeugdselecties speelt alleen (meivakantie):

09.45 uur     V'97 JO18-1                    -  GDA JO18-1

 

   MW

 

Inleveren wedstrijdmateriaal en trainers jassen
Finale LAV cup

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.