Train de trainer avond
Open keeperstraining
OVAK

Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

Gezocht: Sportverzorger Zondag selectie

Gezocht: Sportverzorger Zondag selectie

  

Wij zoeken voor het komende seizoen voor de zondag selectie uitkomend in de 3 klasse een ambitieuze Sportverzorger.  De voorkeur gaat hierbij uit naar een gediplomeerde MSP Sportverzorger, een student (m/v) fysiotherapie of een sportverzorger in opleiding.  Affiniteit met voetbal is een pre. Een geldig EHBO en reanimatie (AED) diploma is een vereiste, dit kan eventueel in overleg ook via de club gehaald worden. Aanwezigheid zal nodig zijn op dinsdag-, donderdagavond en op zondag bij wedstrijddagen.

 

Functieomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor de preventie van blessures van spelers, door het gebruik van interventies als (medical)tapen, massage en eventuele (herstel)trainingen. Daarnaast verzorg je acute blessures gericht op herstel en begeleiding naar actief sportniveau. Je bent een teamplayer met (voetbal)humor en weet wat samenwerking en wisselwerking betekent tussen trainers, spelers en bestuur.

 

Wat heeft Voorschoten ’97 te bieden:

Voorschoten97 beschikt over een prima ingerichte verzorgingsruimte. Alle benodigden middelen zijn aanwezig, alsmede een samenwerkingsverband met Fysiotherapie Paulides uit Voorschoten. Een passende beloning in overeenstemming. Wij hebben prettige en gemotiveerde trainers-, begeleidingstaf en een fijne jonge spelersgroep. Voorschoten’97 is een dorpsclub met een goede naam die georganiseerd in de maatschappij staat.

 

Naast het prestatief en recratief voetbal is de sociale component, normen en waarden een belangrijk goed binnen onze vereniging. Voorschoten’97 behoort tot de 10 grootste verengingen van het land.

 

Voor meer informatie of een reactie kunt u zich melden bij:

 

R. Laman 06-54374771 of famlaman@casema.nl.

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.