Train de trainer avond
Open keeperstraining
OVAK

Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

Chris Eldering wint zondag 4 Corona Footgolf toernooi.

 

Na een aantal maanden niet met elkaar actief te zijn geweest in de groene wei werd er afgelopen zondag een footgolf toernooi gespeeld door de heren van de zondag 4 op sportpark de Star in Leidschendam.

 

Eerder deze week had de loting al plaatsgevonden en na een korte uitleg konden de heren in koppels ( geheel coronaproof) het strijdtoneel betreden.  9 holes varierend in lengte tussen 31 en 71 meter met diverse obstakels werden afgewerkt, zowel Jan Maarten als Chris presteerden het om de deze 9 holes in 28 beurten af te werken. Het was uiteindelijk Chris die er met de overwinning van doorging door de quizvraag welke beantwoord moest worden met een gelijke stand beter te beantwoorden.

 

Al met al een leuke activiteit welke een van de weinige mogelijkheden biedt om geheel volgens de huidige maatregelen iets met je team te organiseren ( ook voor senioren 26+) dit is ook de reden dat Voorschoten ’97 een samenwerking is aangegaan met Sportpark de Star. De komende tijd zal Sportpark de Star alle seniorenteams van Voorschoten’97  € 4,50 korting geven voor een ronde footgolf.

 

Neem voor de mogelijkheden contact op met Sportpark de Star op 070-317 56 53
voor meer info kun je een bezoekje brengen aan www.sportparkdestar.nl

 

Chris footgolf 5Footgolf 2 Footgolf 3 Footgolf 4 footgolf 1 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.