Algemene Ledenvergadering
De Voorschotenloop
De Rendierenloop

Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

Selectie Voorschoten '97 zondag nagenoeg ongewijzigd voor seizoen ’21-‘22

Selectie Voorschoten ’97 zondag nagenoeg ongewijzigd voor seizoen ’21-‘22       

 

De Technische Commissie van V’97 is verheugd om te melden dat naast hoofdtrainer Denis Luhulima ook Jeffrey v Veen (2e trainer) en beide keeper trainers Daniel Green & Rob Standhart gaan bijtekenen.

In de afgelopen drie weken is er ook individueel gesproken met de spelers i.v.m. het seizoen ’2 1-’22. Drie spelers vroegen om bedenktijd maar de 35 andere spelers blijven voor de Voorschoten’97 zondag selectie spelen. Alle spelers gaven aan dat het proces waar we mee zijn gestart nog lang niet volbracht is. Er is gezonde concurrentie binnen de groep, er werd scherp getraind en er zijn duidelijke afspraken. Kortom er is rust, wat ten goed komt voor de continuïteit en stabiliteit bij de zondag selectie.

Anass

Lehsseini

Nathan

Brougthon

Bennie

Hoogewoning

Nicola

Nikolic

Casper

Kuiper

Quint

Lindeman

Chris

vd Mijn

Rachid

Hafidi

Christian

Dekker

Rick

vd Maas

David

Rebergen

Roy

Elligens

Derk

Nieuwenhuijsen

Satya

de Boer

Ferenc

Merczel

Storm

Souza

Frank

vd Heuvel

Sukru

Kirkici

Glenn

Mulder

Thijs

de Jong

Hamid

Sarmastzada

Tijmen

Mulder

Jarno

vd Born

Timo

v Aken  (terug vd zaterdag)

Jeroen

v Breene

Trevor

Stolk

Jeroen

Vlak

Wout

Adriaanse

Jesse

Vijlbrief

Wout

Witsmeer

Jordy

vd Wijngaard

Wouter

Hajer

Jurgen

Oerlemans

   

Justin

Aschman

   

Lars

Beelen

   

Martijn

Ton

     

 

Daarnaast zijn we druk in gesprek met de spelers die doorschuiven naar de senioren vanuit de JO19 teams. 11 spelers vanuit de JO19-2 hebben aangegeven graag bij Voorschoten’97 te willen blijven voetballen en geïnteresseerd zijn om dit op zondag te doen. We zijn nu druk aan het onderzoeken hoe we dit het beste kunnen organiseren als onderdeel van de Voorschoten’97 zondag selectie.

 

In de afgelopen maanden heeft ook de staf van de zondag selectie niet stil gezeten. Onder leiding van hoofdtrainer Luhulima zijn 3 webinars georganiseerd voor de spelers. Twee webinars waren interactief waarin de spelers per linie met elkaar in gesprek gingen. Bij het organiseren werd Luhulima geassisteerd door Jordy vd Wijngaard, Wout Adriaanse, Marinus vd Peet en Jeffrey v Veen. In december heeft Luhulima de 1e pub quiz voor de zondag selectie georganiseerd die gewonnen is door Roy Elligens. De succesvolle online activiteiten hadden als doel om elkaar ondanks de lockdown te zien c.q. te spreken. Complimenten voor de staf voor deze leuke actieve manier van (online) teambuilding!

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.