Laatste thuiswedstrijd Zaterdag 1: feestelijk afscheid Marcel de Hoogt

Laatste thuiswedstrijd Zaterdag 1: feestelijk afscheid Marcel de Hoogt

 

Zaterdag 20 mei om 14:30 uur speelt Voorschoten ’97 Zaterdag 1 de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Velo 1 op Sportpark Adegeest. Bestuur, staf en spelers van de zaterdagselectie willen graag na afloop daarvan van de gelegenheid gebruik maken om afscheid te nemen van een vertrekkende cq stoppende spelers en staf van de zaterdag selectie maar vooral van trainer/coach Zaterdag 2, Marcel van de Hoogt. Als het weer het toelaat vieren we dat buiten op het terras, met een hapje en een drankje en met muziek. De hap zal een broodje hamburger zijn, ter plekke klaargemaakt.

 

Marcel

 

Vooral voor Marcel zal dit een bijzonder moment zijn: na 19 jaar (!!!) actief te zijn als jeugdtrainer, pupillen coördinator, trainer van de hoofdmacht en van Zaterdag 2 treedt hij terug. Niet lang geleden, op 2 april om precies te zijn stond op de site onder Senioren nieuws een interview van Hans Douw met Marcel. Daarin vertelt hij uitvoerig over zijn loopbaan bij Voorschoten ’97.

 

Het bestuur en de staf zaterdagselectievoetbal wil dat afscheid luister bij zetten en nodigt daarom oud-trainers en – spelers, ouders, commissie leden en supporters van harte uit bij dit bijzondere uitzwaaimoment.

 

Het bestuur.

Clubkampioenschappen Atletiek
Inleveren Team en wedstrijdtassen
Inleveren Team en wedstrijdtassen
Atletiek Ouder-kindtraining

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.