Mart du Pré toegevoegd aan “Referee Lane”

Mart du Pré toegevoegd aan “Referee Lane” bij geslaagde scheidsrechters pubquiz

 

Tijdens de afgelopen editie van de jaarlijkse scheidsrechters pubquiz is Mart du Pré afgelopen zaterdag  toegevoegd aan “Referee Lane”. Na een zeer indrukwekkende staat van dienst is door de scheidsrechterscommissie besloten om Mart als dank voor de bewezen diensten toe te voegen aan de “erelijst” van Voorschotense scheidsrechters. Voorzitter Hans Wesselman zette Mart in het zonnetje met een mooi verzorgd bloemetje. In zijn speech kwam naar voren dat Mart al sinds 1956 (!) bij de club betrokken is.

 

Na de huldiging van Mart, begon voor de ruim 30 aanwezigen de jaarlijkse pubquiz. Dit is de eerste keer dat dit fysiek kon worden gerealiseerd na 2 digitale edities. De scheidsrechterscommissie had een 80 tal vragen klaarstaan voor de deelnemers. Van spelregels en vragen over de club, tot weetjes over het eigen korps. Na 80 vragen bleek Donovan aan het langste eind te hebben getrokken, op de voet gevolgd door Mitchell en Bram & Marco.

 

Met dank aan de barbezetting (Marco en Yvonne) en de sponsoren (Suzie Fleurs en Smit Classics)  kon iedereen na afloop van de quiz nog onder het genot van een hapje en een klein drankje gezellig napraten.

 

De scheidsrechterscommissie.

 

Mart du Pré Pub quiz

 

 

 

 

 

 

                                

Ruilen of ophalen kleding
Atletiek Ouder-kindtraining
Ruilen of ophalen kleding
Ruilen of ophalen kleding

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.