Korte impressie najaars ALV

ALV-logo

In een steeds kouder wordende kantine waren gisteravond ruim 40 leden aanwezig bij de najaars ALV. 

De ALV begon met een moment van stilte ter nagedachtenis aan Jeanet van der Peet.

 

Na een toelichting op de jaarcijfers door de penningmeester Bjorn van der Geest  en verklaringen van de Raad van Advies en de kascommissie heeft de ALV de jaarrekening over het seizoen 2021-2022  goedgekeurd. Voorschoten '97 heeft afgelopen jaar een klein verlies gedraaid (iets meer dan 21.000 Euro), maar de eigen vermogenspositie en liquiditeit is op korte termijn nog steeds ruim voldoende.

 

Vervolgens is onder applaus Lennart Mulder benoemt tot erelid. De ALV heeft de voordracht tot benoeming van Job Eshuis als nieuw lid van Raad van Advies aanvaard.

 

Na de pauze heeft bestuur in een aantal slides per portefeuille (Jeugdvoetbal, Atletiek, Selectie voetbal, Senioren & Scheidsrechters en Algemeen) verslag gedaan van het afgelopen seizoen.

 

Wilma Nijborg heeft de ALV meegenomen in de resultaten, de ambities en de actieplannen van de commissie veilig sportklimaat. Een eerste risico inventarisatie leert dat verbeteringen mogelijk zijn op tal van gebieden. Bekendheid van de commissie VSK, onze cultuur, ons gedrag op en rond de velden en de baan,  om er maar een paar te noemen. 

 

Afsluitend heeft Pieter van Dijken toegelicht welke plannen het bestuur momenteel in gang zet om ons vrijwilligerscorps te behouden en te versterken. 

 

Roel van Goudoever

secretaris

CV100 Sponsortoernooi
BLV
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8
Clubkampioenschappen Atletiek

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.