Makelaarskantoor Van Stralen

Van Sralen

Makelaarskantoor Van Stralen

 

‘Wij zijn de best verkopende makelaar van Voorschoten’

De woningmarkt loopt wat terug. Dat haalt het beste in makelaar Jeroen van Stralen naar boven. “Het is weer leuk. Ik kan me méér onderscheiden, want niet iedereen verkoopt nu zomaar meer een huis.”

 

“Bij ons kantoor staat kwaliteit voorop. Wij verkopen vaak de meer bijzondere woningen en met het ‘snoepje van de maand’ vragen we extra aandacht voor een gave woning. We investeren veel om een huis op de best mogelijke manier in de verkoop te zetten, onder meer met mooie foto’s en uniek in Voorschoten: een eigen digitale website van de te verkopen woning. Zo zijn we niet het goedkoopste, maar wel het best verkopende makelaarskantoor van Voorschoten. Bij onze opdrachtgevers scoren wij gemiddeld een 9,3 en mensen geven zo’n waardering niet zomaar. Het bewijst dat we voor hen onze stinkende best doen.”

 

Positief

Gevraagd naar de reden van dit succes lacht Jeroen een beetje. Hij verklapt natuurlijk niet alles. “We bestaan sinds 2008 en gaan voortdurend met onze tijd mee. Geen dure pakken, geen bla bla. Wij waarderen en respecteren onze kopers en spreken de taal van onze klanten. Onze taak is om verkopers en kopers op een plezierige manier bij elkaar te brengen. Er zijn geen tegengestelde belangen en mensen vinden het fijn om bij ons te kopen. En al wordt de woningmarkt minder, we blijven positief. Nog steeds verkopen we één à twee woningen per week.”

 

Krachten bundelen

Jeroen is sponsor van Voorschoten '97 omdat hij de Voorschotense clubs een warm hart toedraagt. “Jullie accountmanager is een bijzonder aardige vent, daar kan ik moeilijk ‘nee’ tegen zeggen.” Jeroen is geen voetballer. Je vindt hem bij de honkbalvereniging Adegeest waar hij zijn zoon traint en coacht, maar hij heeft oog voor het grote geheel. “De voorzitter van de hockeyclub Forescate heeft samen met jullie voorzitter het plan opgevat om met de sportclubs in Voorschoten eens in de zoveel tijd bij elkaar te komen en dat gebeurt nu. Een uitstekend idee, want zo bundel je de krachten, leer je van elkaar en maken we samen de sportverenigingen stabieler.”

Clubkampioenschappen Atletiek
Inleveren Team en wedstrijdtassen
Inleveren Team en wedstrijdtassen
Atletiek Ouder-kindtraining

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.