Voorstellen leden Commissie Veilig Sportklimaat

Voorstellen leden Commissie Veilig Sportklimaat

 

Voorschoten '97 wil dat alle leden en bezoekers  genieten van voetbal en atletiek. Daarom werken we aan een sportklimaat waar ieder individu zich veilig en prettig voelt in de sport en zichzelf kan zijn. Binnen een vereniging heb je te maken met intimiteit. Bij veel activiteiten is sprake van lichamelijk contact. Niet alleen tijdens het voetbal of de atletiek zelf, maar denk ook omkleden en douchen in de kleedkamers. Om risico’s op ongewenst gedrag te voorkomen, installeerde de ALV in mei 2019 de Commissie Veilig Sportklimaat en twee vertrouwenscontactpersonen.

 

Heb je vragen of wil je ons bereiken over een incident? Wij zijn te bereiken via veiligsportklimaat@voorschoten97.nl

 

Wessel Smit (voorzitter)

Ik ben 22 jaar en inmiddels al 10 jaar actief op Voorschoten ’97. Ik heb korte tijd zelf gevoetbald, maar al snel ben ik wedstrijden gaan fluiten en daar in verder gegaan. Ik heb verschillende diploma`s mogen halen voor de KNVB, waaronder verschillende scheidsrechtersopleidingen en Praktijkbegeleider Arbitrage. Ik ben op dit moment voor zowel Voorschoten `97 als voor de KNVB actief. In het dagelijks leven ben ik ondernemer.

Ik heb tot nu toe binnen het voetbal alleen maar rollen op het gebied van arbitrage gedaan, maar ben sinds een jaar voorzitter bij Veilig Sportklimaat geworden na het vertrek van Geert Kaldenhoven.  Samen met commissieleden Bram Muires, Wilma Nijborg en Menno Bruning zullen wij ons namens de commissie VSK inzetten voor de vereniging.

Wessel Smit

 

Bram Muires (secretaris)

Mijn naam is Bram Muires en ik ben 22 jaar oud. Sinds januari 2022 ben ik secretaris van de commissie Veilig Sportklimaat (VSK) bij Voorschoten ‘97. In het dagelijks leven werk ik als vertaler in Utrecht en ben ik in het weekend vaak te bewonderen op Sportpark Adegeest als trainer van Senioren 12 en sinds kort ook als scheidsrechter.

Via voorzitter Wessel Smit, die ik tien jaar geleden in de brugklas van de middelbare school heb leren kennen, ben ik begin 2022 in de VSK-commissie terechtgekomen. Samen met Wessel, Wilma en Menno willen we graag stappen zetten in het creëren van een veilige sportomgeving, zodat iedereen zich veilig en vertrouwd voelt bij Voorschoten ‘97. Als secretaris hoop ik hieraan mijn steentje bij te dragen door de vergaderingen te notuleren en mijn input te geven op de agendapunten.

Bram Muires

 

Wilma Nijborg (commissielid)

Even voorstellen, Wilma Nijborg, meer dan 15 jaar langs de lijn als supporter bij mijn voetballende zoon bij Voorschoten'97. Daarnaast speel ik 5 jaar bij vrouwen 30+1 7 tegen 7 en volgde ik kort de hardlooptraining. In die jaren maakte ik veel dingen mee waar ik lol in had. Soms was ik ontroerd en vaak was ik trots op de club.

Vanuit mijn ervaringen in de sport en mijn veelzijdig werkzame leven in binnen en buitenland wil ik graag bijdragen aan een sfeer bij de club waar we trots op zijn en vooral samen verbeteren wat beter kan.

Wilma Nijborg

 

Menno Bruning (commissielid)

'Ik ben Menno Bruning, vader van Ferdinand die in 2020 als keeper overkwam van rkvv Meerburg Zoeterwoude naar Voorschoten ‘97 JO17-1 en nu J019-1. Bij Meerburg en Voorschoten ‘97 ben ik in de weekenden als scheidsrechter actief. In het dagelijks leven procedeer ik als advocaat bij de Hoge Raad in Den Haag en ben ik raadsheer - plaatsvervanger bij het gerechtshof Den Bosch.

Vanwege mijn ruime ervaring in de rechterlijke organisatie en op en rondom de voetbalvelden zet ik mij samen met de andere leden van de commissie VSK graag in voor het waarborgen van een veilige, gezonde en sportieve omgeving voor onze leden en bezoekers op het complex van de club.'

Menno Bruning

 

 

Ruilen of ophalen kleding
Derby Day! - V'97 - UVS

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.