Voorstellen leden Commissie Veilig Sportklimaat

Voorstellen leden Commissie Veilig Sportklimaat

 

Voorschoten '97 wil dat alle leden en bezoekers  genieten van voetbal en atletiek. Daarom werken we aan een sportklimaat waar ieder individu zich veilig en prettig voelt in de sport en zichzelf kan zijn. Binnen een vereniging heb je te maken met intimiteit. Bij veel activiteiten is sprake van lichamelijk contact. Niet alleen tijdens het voetbal of de atletiek zelf, maar denk ook omkleden en douchen in de kleedkamers. Om risico’s op ongewenst gedrag te voorkomen, installeerde de ALV in mei 2019 de Commissie Veilig Sportklimaat en twee vertrouwenscontactpersonen.

 

Heb je vragen of wil je ons bereiken over een incident? Wij zijn te bereiken via veiligsportklimaat@voorschoten97.nl

 

Wilma Nijborg (ad-interim voorzitter)

Even voorstellen, Wilma Nijborg, meer dan 15 jaar langs de lijn als supporter bij mijn voetballende zoon bij Voorschoten '97. Daarnaast speel ik 5 jaar bij vrouwen 30+1 7 tegen 7 en volgde ik kort de hardlooptraining. In die jaren maakte ik veel dingen mee waar ik lol in had. Soms was ik ontroerd en vaak was ik trots op de club.

Vanuit mijn ervaringen in de sport en mijn veelzijdig werkzame leven in binnen en buitenland wil ik graag bijdragen aan een sfeer bij de club waar we trots op zijn en vooral samen verbeteren wat beter kan.

Wilma Nijborg

 

Menno Bruning (commissielid)

'Ik ben Menno Bruning, vader van Ferdinand die in 2020 als keeper overkwam van rkvv Meerburg Zoeterwoude naar Voorschoten '97 JO17-1 en nu J019-1. Bij Meerburg en Voorschoten '97 ben ik in de weekenden als scheidsrechter actief. In het dagelijks leven procedeer ik als advocaat bij de Hoge Raad in Den Haag en ben ik raadsheer - plaatsvervanger bij het gerechtshof Den Bosch.

Vanwege mijn ruime ervaring in de rechterlijke organisatie en op en rondom de voetbalvelden zet ik mij samen met de andere leden van de commissie VSK graag in voor het waarborgen van een veilige, gezonde en sportieve omgeving voor onze leden en bezoekers op het complex van de club.'

Menno Bruning

 

 

OVAK
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8
Clubkampioenschappen Atletiek

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.