Footfixx regelt de verzorging voor de zaterdagselectie en de jeugd

Footfixx regelt de verzorging voor de zaterdagselectie en de jeugd

 

Op dinsdag- en donderdagavond kunnen de jeugdspelers en de spelers van de zaterdagselectie bij Voorschoten ’97 terecht voor professionele verzorging en advies. Daarvoor zorgt een nieuwe sponsor, Footfixx, een Leids bedrijf gespecialiseerd in begeleiding, advies en behandeling van voet- en houdingsproblemen. Eigenaresse Angelique van der Hoogt vertelt.

 

“Ik ben gespecialiseerd fysiotherapeute en registerpodologe en doe dit werk al zo’n dertig jaar. Vijf jaar geleden kwam mijn zoon Djurny erbij. We zijn dus een echt familiebedrijf. Mijn kinderen hebben in de jeugd van Voorschoten ’97 gevoetbald. Ik ken er dus nog veel mensen. Toen Thomas Altenburg me daarom vroeg om de verzorging te komen doen, kon ik moeilijk ‘nee’ zeggen.”

 

Voeten zijn bepalend

“Footfixx is gespecialiseerd in podologie en podotherapie. Als podoloog kijk je naar de voeten. Een verkeerde stand van de voeten kan veel klachten veroorzaken, zoals rugklachten, een scheef bekken, klachten met een hamstring, knieklachten. Inlegzolen kunnen soms helpen. Hierin is mijn zoon Djurny gespecialiseerd. Bij Voorschoten ’97 komen trouwens veel bouwondernemers. Weten die dat je in veiligheidsschoenen tegenwoordig gecertificeerde inlegzolen moet dragen? Gewone inlegzolen mogen niet meer in verband met de verzekering. ”

 

Loop binnen

“Heb je een klacht of wil je wat weten, loop dan tijdens de verzorgingsuren op dinsdag- en donderdagavond bij me binnen. Ik heb een ruime ervaring in de sportverzorging bij verschillende voetbalclubs. Wat ik nu bij Voorschoten ‘97 doe is een mix van alles wat ik heb gedaan. Ik ben er voor pleisters plakken, blaren, intapen, enkelmobilisatie, hamstringklachten enzovoorts.”   

 

De verzorging voor de jeugdleden is op dinsdag- en donderdagavond van 18.15 – 19.00 uur. De zaterdagselectie is van 19.00 – 20.15 uur welkom. Cees Damen en zijn vrouw Yvonne van der Stoep doen de verzorging op zaterdagen.

www.footfixx.nl

foto intervieuw

Ruilen of ophalen kleding
Derby Day! - V'97 - UVS

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.