Tickets slotfeest te koop in kantine

Op zondag 3 juli vindt het slotfeest plaats van het jubileum. We organiseren een barbecue en aansluitende feestavond. We beginnen direct na afloop van het seniorentoernooi, vanaf 17.30 uur liggen de gegrilde stokjes saté, hamburgers en nog veel meer klaar!

 

Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn te koop achter de bar in de kantine. Neem je partner mee, dan ben je nooit te laat thuis! Uiteraard moet een partner ook een kaartje kopen en voor de kinderen is voldoende ruimte om lekker te spelen. Kaarten zijn te koop tot en met zondag 26 juni. Daarna sluit de kaartverkoop omdat we aan de slager door moeten geven hoeveel mensen er komen.

 

RichardvdPeet

(Richard van der Peet, met de materiaalcommissie enorm druk deze periode, ontvangt het eerste barbecueticket uit handen van Paul Westra en Menno Halma.)

 

De kaartverkoop voor de voetballende leden verloopt via de aanvoerders. Ruim 150 vrijwilligers worden uitgenodigd. 25 Jaar Voorschoten '97, we hadden het immers zonder hen nooit gehaald! De uitgifte van de tickets voor de vrijwilligers is inmiddels gestart via de commissie-voorzitters.

Loterij

 

Het belooft een spetterend laatste weekeinde te worden. Op vrijdag 1 juli is de voetbalquiz. Op zaterdag 2 juli is de jeugddag en zijn er twee jubileumwedstrijden (zaterdag en zondag) op het hoofdveld.

Heb je nog vragen? Jubileumv97@gmail.com

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.