Laatste nieuws over het jubileumweekeinde

De weersvoorspelling ziet er goed uit dus niks staat een schitterend jubileumweekeinde in de weg!

 

We beginnen vrijdag om 20.00 uur met de officiële jubileumviering, gevolgd door de voetbalquiz. Het wordt gezellig druk in de kantine. Aanmelden voor de quiz kan uiteraard nog steeds want iedereen mag en kan meedoen! De quiz wordt gespeeld in koppels en aanmelden kan via quiz@voorschoten'97.nl.

 

WhatsApp Image 2022-06-28 at 8.44.05 PM

Zaterdagochtend 2 juli is de jeugddag. Vanaf 10.00 uur kan onze jongste en jonge jeugd de hele ochtend voetballen en allerlei parcoursen afleggen.

 

De jeugddag is afgelopen om 14.00 uur. Dan is er een half uur de tijd om het hoofdveld klaar te maken voor twee schitterende jubileumwedstrijden. Twee Voorschotense sterrenteams nemen het op tegen hun favoriete tegenstanders.

 

14.30 uur Voorschoten '97 (zon) – SJZ

16.00 uur Voorschoten '97 (zat) - JAC

 

Beide teams trakteren hun tegenstanders na afloop op een buffet. Het belooft nog lang gezellig te worden in de kantine.

 

Zondag 3 juli begint het seniorentoernooi om 14.00 uur. Er hebben zich maar liefst 24 teams aangemeld (en de aanmeldingen lopen nog binnen) dus dat belooft een geweldig onderling toernooi te worden. Om 17.00 uur zijn de laatste wedstrijden afgelopen, waarna om 17.30 uur het buffet wordt geopend. Er zijn al ongeveer 500 kaarten aan de man gebracht, dus zowel de barbecue als de aansluitende feestavond beloven op voorhand al legendarisch te worden! Er is nog een beperkt aantal kaarten voor de barbecue beschikbaar.

 

Vier allemaal ons jubileum mee op Sportpark Adegeest dit weekeinde!

 

 

De jubileumcommissie

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.