Uitkomst voorjaars ALV

ALV-logo

Op een drukbezochte is ALV gisteravond uitgebreid gesproken over de begroting voor het komende seizoen.

 

De kleding commissie presenteeerde het kledingplan 3.0 voor de periode 2022-2027. Voorschoten '97 krijgt een nieuwe frisse, duurzame kleding lijn. Alle spelvormen (jeugd, senioren walking voetbal 7*7, zaal) krijgen hetzelfde wedstrijdtenue. Voor de jeugd en de jeugdtrainers is ook een uitgebreid trainingspakket in het kledingplan opgenomen. De uitgifte is gepland voor eind augustus bij sponsor EAF auto’s .

 

De financiële uitdagingen voor Voorschoten '97 zijn groot. We worden geconfronteerd met sterk stijgende kosten (inflatie), daarbovenop komt het failliet van de energie leverancier resulterend in zeer fors stijgende energie kosten. De accommodatie is verouderd wat leidt tot meer onderhoudskosten.

De atletiek baan is al jaren aan vervanging toe en ook de kleedkamers zullen gerenoveerd moeten worden.  Het bestuur zal voor de ALV van het najaar actieplannen presenteren om structureel minder te gaan uitgeven aan salarissen en vergoedingen. Hulp van de gemeente is daarnaast essentiëel om de sport voorzieningen op peil te houden.

 

Om uiteindelijk een sluitende begroting te krijgen was het onvermijdelijk dat de contributies met 10% verhoogd moesten worden. Tijdens de vergadering is spontaan een solidariteitsfonds in het leven geroepen om sporten bij Voorschoten '97 zo bereikbaar en betaalbaar mogelijk te houden. Detalis daarover zullen volgen.

 

Al met al is een sluitende begroting met grote meerderheid van stemmen aangenomen.

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.