Sporten bij Jetts: iedereen heeft er plezier in!

Sporten bij Jetts: iedereen heeft er plezier in

 

24 uur per dag kunnen sporten. Geen vast contract, maar maandelijks opzegbaar. Voor dit bijzondere concept moet je bij Jetts aan het Kanaalpark in Leiden zijn. Jetts is sponsor van Voorschoten '97. Spelers van de zaterdagselectie van Voorschoten '97 kunnen er gratis trainen.

 

Marc van der Velde is locatiemanager van Jetts in Leiden. “Mensen moeten zich hier thuis voelen. Daarom kun je bij ons tijdens drie gratis proeftrainingen de sfeer komen proeven en alle machines proberen. Onze sportclub is gebaseerd op vrijheid. Geen vast contract. En je bent 24 uur per dag welkom. Je kunt dus ook ’s nachts met een pasje naar binnen. Er is bijna altijd wel iemand. Doordat het bezoek is verspreid, is het nooit druk. Je kunt dus altijd je eigen ding doen.”

 

“Free weight oefeningen, bijvoorbeeld met stangen, kabels en dumbbells worden steeds populairder’’, weet Marc. “En natuurlijk zijn de bekende machines hier ook. Er is goede begeleiding. We leggen alles uit en doen het voor. Voor wie dat wil maken we schema’s. En er zijn hier ook personal trainers die je kunnen helpen.”

 

Jetts maakt deel uit van een wereldwijde keten met méér dan 250 vestigingen. Vanwege corona zijn ze in Leiden vijf maanden dicht geweest. Iedereen heeft er nu weer véél zin in. Sommige spelers van de zaterdagselectie komen een paar keer in de week.

 

Sporten kun je overal. Om plezier te hebben ga je naar Jetts in Leiden. Doe voor de drie gratis proeftrainingen een verzoek via de website of breng tijdens de personeelsuren een bezoekje aan de sportschool.

 

https://www.jetts.nl/nl/join-online/join?club=1

 

IMG_1023

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.