Super geslaagd familietoernooi!

Zondagochtend 12 juni vond alweer de vijfde jubileumactiviteit plaats: het familietoernooi! En wat was het leuk. Clubfotograaf Luuk Oerlemans maakte een unieke serie familieportretten waarmee we de ziel van onze vereniging vereeuwigd hebben! Zie onder voor de link. 

1E8A3644

Al vroeg in de ochtend was de kantineploeg van Ruud en Mart bezig met het schoonmaken van het terras en de kantine. Niet wetend dat we tijdens het toernooi getroffen zouden worden door een stroomstoring waardoor de kantine tijdelijk buiten gebruik was. Bijna drie kwartier voordat er werd afgetrapt, waren vrijwel alle teams al aanwezig, meldden Eric en Jolanda vanachter de wedstrijdtafel.

1E8A3761

Het enthousiasme was groot en dat bleek ook uit de meegenomen teddyberen, mascottes, zorgvuldig uitgekozen tenues en het grote aantal sportieve moeders.  

1E8A3612

 

De wedstrijden duurden een kwartier en we hebben een aantal schitterende acties gezien. Of het nou de goals waren van Rogier Beckers of Ruben Verzijl, de passeerbeweging van Simone Hillenaar of de dribbel van Kyra van Ipenburg: het was genieten!  

We hadden zes poules en dit zijn de winnende teams: Team Hillenaar, The UntouchaBalls, KINGEL, Familie Ulrich, Spekkiko en Team Van Paassen. 

 

1E8A3661a

Zoals gemeld lag Voorschoten tijdelijk plat door een stroomstoring, Maar dankzij Mart du Pré en twee behulpzame moeders werden alle dorstige 300 deelnemers voorzien van een eerlijk bekertje ranja! 

Veel dank aan de organisatoren Tonnie en Marianne en alle vrijwilligers die er een fantastische dag van hebben gemaakt. Klik hier voor alle foto’s.       

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.