Een voetbalquiz in de zomer!

Jubileumquiz

 

We gaan weer quizzen! Op vrijdag 1 juli aanstaande vindt de jaarlijkse quiz plaats. Op de dag waarop Voorschoten '97 exact 25 jaar bestaat, gaan we weer voor een ouderwets gezellige avond in de kantine. Na een digitale editie in 2020 en het noodgedwongen afblazen van de quiz in januari van dit jaar, staan alle stoplichten nu op groen!

 

De opzet is exact hetzelfde als bij de vorige edities. Gestreden gaat worden in koppels van twee personen. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon (oftewel € 10,- per koppel). Het inschrijfgeld wordt volledig besteed aan prijzen en kan op 1 juli bij binnenkomst (cash of d.m.v. pinnen) worden voldaan. Los van de prijzen en De Eeuwige Roem gaat het vooral om de gezelligheid. Inschrijven kan door het sturen van een mailtje naar ons speciale mailadres: quiz@voorschoten97.nl. Je hoeft bij inschrijving alleen de twee namen van het deelnemende koppel door te geven.De kantine gaat op 1 juli open om 19.30 uur. De vragen zullen –net als bij de vorige edities- zowel over het internationale, het nationale als het plaatselijke voetbal gaan. Heb je aanvullende vragen? Stel ze via het bovenstaande mailadres of via de organisatoren: Daan Lobel en Hans Douw.

Om klokslag 20.00 uur begint de avond. We beginnen dan met de officiele opening van het jubileumweekend, waarbij het eerste exemplaar van de jubileumgids zal worden overhandigd. Alle quizdeelnemers ontvangen deze gids (geheel gratis) na afloop van de quiz.

 

Samengevat:Datum: vrijdag 1 juli aanstaandeTijd: 20.00 uurPlaats: Sportpark AdegeestKosten: € 10,- per koppel (te voldoen op 1  juli)Inschrijving: mail naar quiz@voorschoten97.nl (HD)

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.