Schitterend clubweekeinde in aantocht

Op zondag 3 juli sluiten we de jubileumfestiviteiten en het seizoen af met een barbecue gevolgd door een spetterend slotfeest inclusief zanger en DJ. Ook vindt de trekking van de jubileumloterij plaats.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Zondag 3 juli werken alle seniorenteams overdag een 7x7 toernooi af. Vrij snel daarna zullen de barbecues aangestoken worden. Slagerij Van der Veldt levert het vlees en de koks.

7x7 Dames

De 7x7 dames 30+ tijdens Football Shirt Friday.

Een kaartje voor barbecue/feest kost 10 euro. Wat betalen we daarvan? Ten eerste de barbecue, het eten zit dus bij die prijs inbegrepen. Verder gebruiken we de inkomsten om circa 150 vrijwilligers van de club uit te nodigen op het feest. Zonder onze vrijwilligers heeft Voorschoten '97 geen bestaansrecht!

Informatie over de kaartverkoop volgt nog. Voor de spelende leden loopt de kaartverkoop via de teams en hun aanvoerders. Kom allemaal want we vieren met elkaar dat Voorschoten '97 25 jaar bestaat!

Het is de komende anderhalve maand nog mogelijk om loten te kopen voor de jubileumloterij! Van een voetbalreis naar Engeland tot een hotelovernachting bij Citizen M, van de nieuwste smartphone tot een schoonheidsbehandeling, de prijzen zijn schitterend!

Het clubweekeinde begint op vrijdag 1 juli. In de kantine vieren we ’s avonds het officiële moment, gevolgd door de jubileum voetbalquiz van Hans Douw en Daan Lobel.

Op zaterdag vindt de jeugddag plaats. ’s Middags worden er op veld 1 twee jubileumwedstrijden gespeeld. Het sterrenteam van de zondag speelt tegen SJZ, 25 jaar zaterdagsterren nemen het op tegen het historische JAC uit Wassenaar. Met beide tegenstanders hebben onze geelgroene helden veel legendarische duels uitgevochten.

Dus zorg dat je van vrijdag 1 tot en met zondag 3 niks anders te doen hebt en vier het jubileum mee!

 

Heb je vragen, mail ons dan op jubileumV97@gmail.com

Namens de jubileumcommissie,

Menno Halma, Arnout Verzijl, Paul Westra en Herman Wiegeraad

 

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.