Bestuur Voorschoten '97 steunt inzamelingsactie voor Oekraïnse vluchtelingen in Moldavië

Er zijn heel veel inzamelingsacties en ander initiatieven gaande om door het oorlogsgeweld in Oekraïne getroffen mensen te helpen. Als bestuur van Voorschoten '97 steunen wij van harte het initiatief om opnieuw vanuit Voorschoten een vrachtwagen vol hulpgoederen naar Moldavië te sturen.

 

Het betreft inmiddels de derde inzamelingsactie, welke afgelopen zondag van start is gegaan en loopt tot zondag 22 mei a.s. Behoefte is aan houdbare voedingsmiddelen, schoonmaakproducten, hygiëneproducten (ongebruikt) medicatie (idem) zoals paracetamol en slaapspullen (schoon). Op de site van de organiserende stichting Hart voor de Oogst (bekend bij het bestuur) vindt u meer bijzonderheden over de boodschappenlijst voor deze actie. Uiteraard mag u ook financieel aan dit transport bijdragen door te storten op naam van deze Stichting onder vermelding Oekraïense vluchtelingen Moldavië, IBAN nr NL53 INGB 00027688004.

 

Inzameling van goederen vindt plaats aan de Rouwkooplaan 7 van maandag t.m. woensdag van 14:00 tot 18:00 uur en vrijdag t.m. zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

 

He bestuur heeft al eerder aangegeven open te staan voor initiatieven richting Oekraïense vluchtelingen. Deze bereidheid is bekend bij instanties en mensen die hiervoor actief zijn. Omdat het hiervoor genoemde transport zeer binnenkort plaatsvindt en vanuit Voorschoten, dichtbij huis wordt georganiseerd vonden we het de moeite waard de aandacht van de leden hierop te vestigen.

 

Het bestuur

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.