Zaterdag 1 periode kampioen!

Zaterdag 1 periode kampioen!

 

Zaterdag 1 speelde afgelopen zaterdagmiddag uit tegen Forum Sport 1 in Voorburg- Leidschendam, een tegenstander waar in de thuiswedstrijd met 1 – 4 van verloren werd. Er stond veel op het spel voor trainer Nick Poot en zijn mannen: bij winst zou het periode kampioenschap een feit kunnen zijn. Forum Sport kan je een “Angst-Gegner” noemen, in vele voorgaande wedstrijden trok Voorschoten '97 in Voorburg aan het kortste eind. Dit keer ging het anders. Na een eerst snelle doorbraak van Forum Sport, gekeerd door keep Stephan van der Niet wist Voorschoten het initiatief naar zich toe te trekken. Druk te zetten op de helft van de tegenstander leverde vóór de rust twee prachtige velddoelpunten op: Ronnie de Roode 16e minuut en Tim (de toekan) de Rijk in de 26e minuut. Na de rust bleef het beeld hetzelfde, Voorschoten viel aan met het hele team maar verdedigde ook als team.  Het derde doelpunt  (56e minuut, Thom Wijnalda) kon dan ook niet uitblijven. Daarna wist Voorschoten nog zeker 4 keer een reële kans niet te verzilveren, bal op lat , vlak naast enzovoorts. Al met al een prachtige overwinning waar iedereen, ook de tegenstander,  vrede mee had.

 

Toen bekend werd dat concurrent voor de periode titel Die Haghe met 3-1 verloren had van BOL was het binnenhalen van de periode titel een feit en het feest compleet. Het Bestuur feliciteert Nick Poot, John van Veen, Rob Laman, Rob van de Wijngaard, Willem Engelen en het hele team met dit prachtige resultaat. Vanaf de winterstop, laverend tussen de corona obstakels, zo’n reeks neerzetten, daarvoor schieten woorden tekort. Op deze wijze ons 25 jarig club jubileum luister bij zetten: DANK.

 

Komende zaterdag wil de selectie graag met team, staf en alle supporters en sponsoren het feestje van dit periode kampioenschap vieren. Na de thuiswedstrijd tegen Zwaluwen 30 gaat het dak eraf in de kantine van Sportpark Adegeest, iedereen die Voorschoten '97 lief is wordt daarbij verwacht.

 

Het bestuur

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.