Familietoernooi 2022 gaat definitief door!

Op zondag 12 juni vindt het Voorschoten '97 familietoernooi plaats! Na een succesvolle eerste editie in 2019 organiseren we dit evenement weer. Gezellig een paar wedstrijden voetballen door teams die samengesteld zijn uit familieleden!

 

Weet vader het thuis (of langs de lijn…) altijd beter? Of beschikt moeder over onvermoede krachten? Dit is dé kans om met elkaar op het veld te voetballen!

 

Er wordt gespeeld volgens het bekende principe van het oliebollentoernooi. Dus 6 tegen 6 (of 7x7) op een kwart veld met kleine doeltjes zonder keeper. Het familietoernooi wordt in de ochtend gespeeld en zal niet langer dan twee uur duren. Vroeg eruit, lekker voetballen en daarna nog een mooie dag!

 

TEAMS

Teams kunnen worden samengesteld uit meerdere gezinnen of familieleden, we raden in ieder geval aan om meer dan 6 spelers in je team te hebben. De leeftijd van de kinderen maakt niet uit. Van broers en zussen die al bij de senioren spelen tot en met de jongste “helden” van de toekomst: iedereen mag natuurlijk meedoen! Dat geldt dus ook voor opa (kan ‘ie t nog), neven en nichten etc.

 

De enige restrictie die we hebben op deze dag: ieder team moet in het veld minimaal bestaan uit één man, één vrouw en één kind.

 

Uiteraard is het dus de bedoeling om onze jongste leden lekker met hun familie te laten voetballen! Dus voor hen ligt bijna altijd een basisplaats klaar, denken wij. En dat helpt de organisatie met het indelen van enigszins gelijkwaardige poules. Al staat bij dit evenement het gezellig met elkaar voetballen voorop, we gaan proberen een leuke prijs voor de poulewinnaars te regelen.

 

AANMELDEN

Aanmelden kan door een email te sturen naar het volgende adres: familietoernooi@voorschoten97.nl

 

Vermeld hierin in ieder geval:

 

team naam;

naam aanvoerder;

leeftijd van de kinderen.

 

Wees er snel bij!

 

Het spreekt voor zich dat de kantine deze dag geopend zal zijn voor de broodnodige sportdrankjes en gezonde sportcalorieën.

 

Bij Voorschoten '97 kun je voetballen van je 5de tot je 75ste (walking football). Daartussen zitten de junioren, senioren, veteranen en de 7 tegen 7. Het zou mooi zijn als we van al deze teams een afvaardiging hebben op ons familietoernooi!

 

PROGRAMMA

Zondag 12 juni

10.30 uur verzamelen

11.00 uur aftrap eerste wedstrijden

13.00 uur prijsuitreiking

 

familietoernooi 1

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.